kolmapäev, 1. aprill 2020

Virisedes madaldab inimene tahtlikult oma energia





Maailm koputab uksele, kuid Sina pole ennast etttevalmistanud – Maailm teeb oma sammu ja Sina vastad virisedes, et näidata oma raskuse suurust – oled ohver, kes vajab lohutust ja preemiat oma raskuste talumise eest. Preemiaks tahad, et keegi teine võtaks vastutuse, Maailma sees, selle eest, mille eest Sina ise vastutust võtta ei taha – Sinu elu eest.

Reageerid virisemisega – see on Sinu enesekaitsereaktsioon veendumusega, et kohe tuleb Sul midagi teha, anda või olla, mida Sina ise endale ei taha – oled juba ette ohver. Elad uskumusega - Sina ei saa seda, mida tahad – Sa pead, sest Sina ei saa keelduda - Sina jääd ilma, sest Sina ise ei saa. Sa oled juba ette ära otsustanud, et läheb nii nagu alati – ei ole muutusi, sest Maailm ei muutu st Sina ise ei muutu, sest Sina vaatad välja ja näed kõike läbi oma tunde.

Tundub, et Sinust endast ei sõltu mitte midagi, sest nii või teisiti oled Sina juba ette ära kaotanud, sest Maailm ei arvesta Sinuga. Sina ei taha kogeda seda, mida elu Sulle pakub – Sa ei taha kogeda seda, mis sellega seoses Sind puudutab. Tahad iseennast välja ja eemale jätta. Virisedes madaldad oma energiat, et hoida ise ennast tagasi positiivselt ja avatult reageerimast.

Sina oled ohver, Sul on endast kahju – uskumus, et Sina ei õnnestu. Virisemine on enese lohutamine, sest Sina ei saa nagunii seda, mida tahad – korduv situatsioon, korduv muster, korduv kogemus – kui oleksid kõrgemas energias, siis näeksid ennast kõrvalt ja leiaksid lahenduse, kuidas muuta.

Virisedes leiad Sina ise ennast kordusest – Sa juba tead, mis tuleb ja mis olema saab – Sinust ei sõltu st Sina ei vastuta iseendaga seonduva eest. Virisemine on Sinu enese poolt leitud lahendus kohas, kus kohtad raskust, mida Sa oma elus kogeda ei taha, sest see tee ei ole kerge ega mugav - kui hetk läheb mööda, see tähendab Maailm pöördub ära või võtab ise vastutuse, siis Sina oled vaba jätkama sealt, kus olid enne Maailmaga kohtumist .

Oi, kui hästi Sina tegelikult tead - kui Sina teeksid, midagi teisti, siis ei saaks Sina enam ohver olla – kuidas vaataksid Sina ise endale otsa teades, et Sina oleksid võinud juba varem teisti valida – kõrgemat sagedust valides ise oma elu muuta – ise oma elu eest vastutust võttes positiivselt ja avatult astuda ...


Marianne

01.04.2020.a



Kommentaare ei ole: