neljapäev, 1. august 2019

Kas oleme valmis oma elu vastu võtma





Sageli, tundes paigalseisu ja kohates oma teel takistusi, otsime toimuvale põhjusi endast väljaspoolt. Vaatame välja, kas paistab seal kusagil keegi, kes on toimuva eest vastutav. Väga, väga tahaksime, midagi ära lõhkuda või eest lükata, et välja pääseda ja edasi astuda. Soovime koondada oma jõu, et suuta läbi viia muutus või lihtsalt teha pauku ja kõva häält, et toimuks mingigi liikumine.

Selleks, et edasi pääseda on vaja seisatuda ja rahus olla. Takistus teel on meie sees peidus olev hirm. Oleme, kui värisevad jänkud, kes on kasvatanud enese ümber mäe selleks, et suurem ja tugevam välja näha ja sellest mäest ongi saanud takistus teele. Kuidas saab lõhkuda oma hirmu, kui lükates ennast jõuga hirmust läbi saame haiget – nii teeme ise endale valu.

Peatudes ja rahus olles ning leebet ja lohutavat armastust jagades rahuneme. Seinad murenevad ja mäe seest leiame väriseva iseenda. Me ei ole astunud, sest meis pole piisavalt julgust olnud. Meie ise oleme enda teele takistuse loonud. Me vajame enda toetust ja iseenese kasvamist järgmise sammu astumiseks – kas oleme valmis oma elu vastu võtma.


Marianne

01.08.2019.a



Kommentaare ei ole: