esmaspäev, 29. jaanuar 2018

Sina oled iseenda jõud ja talisman - Meditatiivne rännak vol 22




Täna oma tuba koristades leidsid Sa ühe kaardi, millele on joonistatud salapärane teekond. Sa ei mäleta, et oleksid seda kaarti varem näinud ning Sa ei tea, kes ja miks on selle teinud. Sa lõpetasid oma tegevused, ja nüüd teed juues ning puhates, uurid kaarti lähemalt. Kaardile on kirjutatud ülesanded, mis tuleb ära lahendad, et seejärel sihtpunkti jõuda. Sa otsustad minna rännakule, et kaardile joonistatud teekonda peidetud mõistatus lahendada. Sa sead end mugavamalt istuma ja alustad esimese ülesande lugemist.

Esimesena seisab kirjas, et: Palun tuleta endale meelde, mis oli see ese, mille Sa võtsid vanasti välja minnes endaga kaasa. Asi, mis oli Sinuga keerulistel ja rasketel hetkedel, millelt said, teda kaasas kandes või käes hoides, tuge ja jõudu. Ese, mis oli Sinu talismaniks. Kui Sa oled selle eseme endale meelde tuletanud, siis otsi ta nüüd üles. Selles toas, kus Sa oled, on ta olemas, Sina pead ta vaid ära tundma ja ta on taas Sinuga koos, valmis Sind toetama, et tänasele seiklusele vastu minna.

Sa leiad oma talismani üles ja jällenägemisrõõmus tulvavad Sinu sisse ammused emotsioonid. Need on tunded, mida Sa temaga koos käies tundsid. Hoia talismani lihtsalt oma käes ja lase kõigel, mis tuleb, tulla, hoia neid tundelisi emotsioone endas ja lase neil taas minna. Sinu talisman oli ja jääb Sinuga ka siis, kui te reaalsuses koos ei ole. Sina ise oled iseenda jõud ja talisman, sest sellele esemel andsid Sina oma jõu ja võluvõimed, sest läbi talismani uskusid Sina oma jõusse.

Järgmise ülesandena on kirjas, et: Palun leia endas üles füüsiline tegevus, hääl või lause, millega Sa ennast kunagi ammu lohutasid. Läbi elu on Sul neid mitmeid olnud, kuid otsi endas üles see, millega Sa lohutasid ennast päris väiksena, siis kui Sa mõistsid, et Sind aitav lahendus saab tulla ainult läbi Sinu enda, sest välisest seda ei tulnud. Lase oma mõtetel rahulikult olla ja mine ajas tagasi. Otsi lahendust iseendast ja see meenub Sulle tegevuse, viisi või sõnadena. See oli moodus, kuidas Sina ise, iseennast lohutasid või rahustasid ja läbi selle tegevuse ennast ise aitasid.

Kui Sa ta nüüd üles leidsid, siis proovi, kuidas ta täna Sulle mõjub. Millised tunded ta Sinus esile kutsub. Ole lihtsalt ja tunneta. Ära arvusta seda tegevust, sest see oli väikese lapse lahendus olukorrale, kui temas oli puudus, sest tema elus oli hetk, kus valitsesid tunded, millega temal endal tuli toime tulla, sest välisest abi ei tulnud. Väiksena leidsid Sa lahenduse, kuidas ennast aidata, ning täna mõistad Sa, millest Sul tookord puudu jäi ja mida Sa oma tegevusega endale juurde andsid. Sina väiksena leidsid endas üles selle, mis Sind edasi aitas. Sa väljendasid oma tegevusega armastust ja hoolimist iseenda vastu.

Järgmise ülesandena on kirjas, et: Palun tuleta endale meelde see hetk, kus Sa astusid endas nii suure sammu edasi, et saab öelda: „Oli enne ja on nüüd.” See oli hetk, kus Sa proovisid teha midagi, mis Sul varem ei õnnestunud, sest võib olla oli see midagi, mis ei olnud veel eakohane ning oli suurt füüsilist või vaimset pingutust nõudev. Hetk, kus Sa tahtsid saavutada iseseisvust tegevuses, mida Sa sinnamaani olid teiste abiga teinud ning siis, ühel sulle sobival hetkel, Sa otsustasid ja tegid selle ära. Sina saavutasid iseseisvuse läbi iseenda ja oma tegevuse, sellest hetkest alates ei sõltunud Sa enam teiste abist. Otsi endas üles see hetk ja ole selles. Sa tunnetad, et kui Sinu sees on suur soov, siis oled Sina ise võimeline oma elu muutma, sest sel hetkel ei tundu ükski väljakutse võimatuna, sest Sina iseendana oled võitmatu.

Ülesanded on nüüd lahendatud ning Sinus on kasvanud mõistmine iseenda ja oma võimete kohta. Kaardil on kirjas, et nüüd tuleb Sul minna peegli ette ja vaadata endale silma. Silmade sügavusse vaadates vaatad Sa endale otsa. Sa näed ja tunnetad, et Sinu sees on see jõud ja need võluvõimed, mis Sa oma talismanile omistasid. Sa näed ja tunnetad, et Sinu enda sees on oskus ennast armastada ja leida lahendused oma tunnetele ja vajadustele. Sa näed ja tunnetad, et Sinu sees on võime muuta oma elu, sest Sina ise suudad ja oskad teha järgmise sammu, kui Sa vaid ise oled endas otsuse teinud, et nüüd Sa astud selle.

Selle kaardi joonistas Sulle, Sinu „Mina”. Ta jättis selle Sulle leidmiseks hetkel, kui Sinus on küpsemas soov muutuseks, vajadus leida lahendus ja soov tunda armastust. Kaart on meeldetuletus, et kõik vajalik selle jaoks, mida Sa soovid, on Sinu enda sees olemas – on alati Sinuga kaasas.


Marianne

29.01.2018.a

Kommentaare ei ole: