teisipäev, 22. detsember 2020

Inimeste Maailma tasakaalupunkti asukoha vahetus

 


Tänase aja eesmärk on energiate lahutamine – et inimesed ei oleks seal, kus nad olla ei saa. Et inimesed oleksid taas ühendatud koha, aja ja maaga seal, kus on nende aeg olla. Tasakaalupunkti asukoha vahetus on Inimeste Maailma muutumine ja muutmine, on tasakaalustumise ja tasakaalustamise aeg. Nimetatud nähtamatu on vahend, kuidas see eesmärk saavutada. Riikide pead ja seaduste jälgijad on raamide ja reeglite täideviijad ja kontrollijad – lava valmis seadjad.

Inimeste sees on hirm, sest nad ei tea vastuseid. Inimesed tunnevad viha - nemad ei saa olla vabad, sest nemad peavad olema vangid. Vaatenurga vahetus – Inimene on vaba, sest ta ei ole vang. Inimene on vaba, sest ta ei ole teiste inimeste energiate segaduse sees vangis. Haigus, keelud ja käsud on foon, mis ei ole Maailm inimese sees, vaid on loodud inimest ümbritsevas meedias ja välises Maailmas. See, mis seal, suure Maailma sees toimub, on inimeste sisemise segaduse peegeldus – hirmust tulenev enesekaitse, vabaduse püüd ja alla heitmine.

Inimese näiline vabadus on võimalus ära minna sellest kohast, kus avatuna ja tuntavana puudutavad vastu ja pihta veel lahendamata teemad. Seal kasvab tahe oma ajast ja elust välja astuda, et olevik seljataha jätta ja minna kusagile kaugemale või teisale ära, et seal saada enesele tagasi vabadus teisiti elada. See on enesele antud vabadus vahetada kohti, aega, maitseid, tundeid ja värve. Vahetada vastavalt enese soovide ja võimaluste järgi oma elu kulisse ja lavasid – valida „viltu” ja „valesti” minemiste korral uued ja järgmised. Kõik selle jaoks, et ei peaks olema seal, kus ei saada olla, sest ei taheta, ei suudeta või ei osata enam "vanas" ajas ja kohas oma elu elamist kogeda.

Nimega nähtamatu on see vaenlane, kelle vastu tunda viha, et suuta teha seda, mida ei taheta ja elada oma elu ühes hirmuga, mis hoiab paigas paigal. On aeg pöörduda enese sisse, kuid selle asemel pööratakse ennast teiste inimeste vastu. Hirmutav vaenlane ei ole kusagil väljas, vaid enese sees – see on inimese hirm teadmatu ja nähtamatu ees. Kui kusagil on olemas inimesi ähvardav  nähtamatu, siis tegelevad inimesed sellega, et see nähtamatu iseendi jaoks nähtavaks kasvatada. Keelud, käsud, kontroll, raamid ja reeglid on inimeste hirmudest tulenevad otsused, mis püüavad nähtamatut nähtavaks maalida.

Inimesele on antud aeg tegeleda sellega, mis on nähtavalt ja tuntavalt olemas – iseendaga – ise enda elu elamisega. On aeg pöörata oma pilgu suunda selleks, et vahetada vaatenurka - tormava ja värvilise Maailma asemel on aeg vaadata enese sisse - olla enese sees. Maailm ei ole see allikas, mille sees on Inimese elu vastused - Inimene ise on iseenda allikas. Avades oma meeled ja justkui lahustudes on Inimene osa kõigest - on mõistmine ja teadmine - on oma elu ja aja vastuvõtmine.


Marianne

22.12.2020.a



Kommentaare ei ole: