kolmapäev, 9. detsember 2020

Elulised teemad IV– Suletud tšakrad

 


Inimene, energiana olles, kasvab maast alguse saanuna üles poole, ulatudes taevasse ja taevast maa sisse. On üks ilmapuu, mis energiasambana ühendamas olnu, oleva ja tuleva – see on AEG.

Tundetakistus teel takistab inimese vabana olemist. Seda tunnet eneses alalhoidev mälestus on inimese ajaskaalal inimese sees. On võimalus tagasi minna ja tunnet vabastades süsteemi teelt takistus kõrvaldada. Sellele tasemele ajaskaalal, kus takistus on, läheb inimene mustrit korrates tagasi. See on automaatse reaktsioonina olnud aja eakohane lahendus.

Istu põlvede peale. Sulge oma silmad. Too ennast enese sisse. Näed enese ühendust maa ja taevaga. Kujutle eneses, enese seest läbi kulgevat telge – oma selgroogu, mis ühendab Sind, maad ja taevast. Alusta tasast füüsilist liikumist ümber selle telje. Liigu spiraalselt mööda seda ühendavat telge maast taevasse ja tagasi, taevast maa sisse. Sa näed ja/ või tunned värve, takistusi. Millisel kõrgusel on takistus(ed)? Milline tunne seal töös on? Millised eesmärgid oled enesele oma otsuste järgi seadnud? 

Kuula iseennast, vaata iseennast. Hinga rahulikult sisse ja välja. Tunned külmavärinaid, kui energia on vabalt voolamas. Hinga. Kui tulevad pildid või värvid, siis vaata neid, luba neil olla. Hinga. Olemas olevale küsimusele leiad vastuse.

Kui soovid ja tunned vajadust, siis jätka tasast üles ja alla liikumist. Ära unusta hingamist ja enese sees olemist. Alusta maast ja lõpeta maaga. Kui oled rännaku teinud, siis võta kätega enese ümbert kinni ja hoia iseennast, oled hoitud. Ole ja luba enesel olla. Tõuse rahulikult ja joo käesooja vett. See harjutus võiks saada, nii nagu hammastepesu, iga- või ülepäevaseks harjumuseks - enese jaoks ja enese heaks.


Marianne

09.12.2020.a

Kommentaare ei ole: