teisipäev, 7. märts 2017

MEDITATSIOON VOL 4 Sinu suguvõsa Naised Sinus.



Otsi endale mugav asend. Lõdvesta oma keha. Lase argimõtetel minna. Ole kohal siin ja praegu. Hinga 3x korda sügavalt sisse ja välja ( 5). Hinga rahulikult, aeglasemalt, sügavamalt (20).

Vaata, Sinu ees lookleb rada (). Astu sellele ja kõnni mööda seda. Vaata, milline see rada on, kuidas ja kus ta kulgeb (5). Kas ta on kivine või mullane, liivane või rohu peal, sirge või looklev (5). Vaata, millised puud/ põõsad tee ääres kasvavad (5). On nad lehtede või okastega, rohelised või värvikirevad (5). Milline on taevas Sinu pea kohal (5). On ta päikseline ja pilvitu või pilves (5). Kõnni, vaatle ja tunneta, ole kohal (15).

Sa jõuad nüüd lagendikule (). Selle keskel põleb heleda leegiga lõke (). Tema soojus ja kirkus kutsuvad Sind. Sa astud lähemale ja näed 6-t Naist lõkke ääres istumas (5). Need on Sinu suguvõsa Naised (10). Istu nende juurde ja vaata koos nendega lõkketuld (5). Vaata, kuidas lõke sädemeid pillutab (5), Kuula, kuidas tuli praksub – lõke elab ja hingab koos teiega (15). Sul on Naiste seltsis rahulik ja turvaline olla (5). Tunneta, kuidas te olete seotud ja ühendatud (20).

Tõuse nüüd püsti ja astu kordamööda iga Naise juurde (). Igal Naisel on Sulle, midagi öelda või anda. Vaata Naiste silmadesse, kuula südamega ja võta vastu see, mis Sulle kingitakse (40).

Nüüd, mil Sa oled iga Naisega kohtunud (). Istu veel korraks lõkke äärde (). Aseta iga sõna, iga kingitus enda sisse tallele (20). Tunneta, kuidas kingitused ühendavad Sind ja Naisi (), Tunneta seda sidet, tarkust ja armastust (20).

Tõuse ja täna Naisi, lõket ja iseennast. Kui saad ja soovid, siis kummarda (10).

Astu nüüd rahulikult mööda rada (). Vaata, kas rada on endine või muutunud (5). Kas puud/ põõsad on muutunud (5). Kas Sina oled muutunud (10). Tunneta, kuidas Sinu südames on rahu (), Sinu suguvõsa Naised on Sinuga Sinus (). Sinuga, siin tänases Maailmas (). Naiste antud kingid on Sinu südame ja hinge varandus, Sa oled hoitud ja kaitstud (20).

Sa oled täna oma Rännaku teinud. Hinga 3x sügavalt sisse ja välja (5) Hinga rahulikult. Kujutle oma varvastest ja kandadest väljuvaid kuldseid juuri. Need juured ulatuvad otse maa keskmesse. Sa oled ühendatud ja maandatud Sa oled siin ruumis tagasi.
Liiguta tasakesi oma sõrmi ja varbaid, tunneta oma keha. Tule tasakesi siia tagasi. Kui valmis oled tee silmad lahti. Tere tulemast tagasi.

PS sulgudes on pausi pikkus aeglaselt loetuna.

Marianne

07.03.2017.a

Kommentaare ei ole: