pühapäev, 5. märts 2017

MEDITATSIOON VOL 3 Piirideta loomisrõõmu tunnetamine.



Otsi endale mugav asend. Lõdvesta oma keha. Lase argimõtetel minna. Ole kohal siin ja praegu. Hinga 3x korda sügavalt sisse ja välja ( 5). Hinga rahulikult, aeglasemalt, sügavamalt (20).

Sa oled nüüd ookeani rannal(). Naudi seda avarust(). Ühelpool mõõtmatu veepind, teisal kuldse liivaga rand ja nende kohal sinisest sinisem taevas (10). Astu mööda merepiiri ja tunneta lainete pehmet puudutust (10).
Eemal näed Sa üht last toimetamas (5). Mine talle lähemale ja lihtsalt vaatle, mida ta teeb (10). Mis see on, mis ta teeb (5)? Pane tähele lapse säravaid silmi (). Märka, millise kergusega ta tegutseb, tema lustlikku olekut ja lihtsat rõõmu iseendana olemisest (20).

Astu nüüd lapse juurde. Küsi, kas Sa võid temaga ühineda. Las ta näitab Sulle oma tegevust ja seejärel proovi temaga koos seda korrata (10). Kui kohe ei õnnestu, siis püüa ennast vabaks lasta, mõtlemata piiridele ja tulemusele (). Lihtsalt ole tegemises (10). Tunneta, kuidas see, mida Sa iganes teed, loob Sinus rõõmu oma tegutsemisest (). Sa naudid loomist (). Sa teed ja Sulle meeldib Sinu tegevus (20).

Vaata nüüd lapse silmadesse (). Sa näed teed tema hinge (). See on Sinu enda hingetee. See oled Sa ise väikse lapsena (15). Võta, lapsel kätest kinni ja tunneta, kuidas neist voolab Sinusse loomise energia (5). See energia täidab Sind, ulatub südamesse ja igasse hingesoppi (10). Sinu hing laulab (20).

Täna last ja astu mööda lainepiiri edasi (5). Tunneta, kuidas Sa sisemiselt kasvad (5). Sa oled täiskasvanu ja rõõm loomisest, mis oli Sinus lapsena, on olemas Sinu sees, ka siin ja praegu (20).

Sa näed, et rannal on seltskond lõbusaid inimesi (). Nad on kogunenud lava ümber (). Üks inimene, näitab laval, oma huvitavaid oskusi, teised vaatavad ja elavad toetavalt kaasa (5). On talentide õhtu (15). Sa astud õhtujuhi juurde ja avaldad soovi ka ise esineda (10).

Sinu nimi hõigatakse välja ja Sa astudki inimeste ette (). Sa tutvustad neile seda osa endast, mida Sa rannas taas tundma õppisid. Tegevust, mida Sa nautisid – oma loomingu loomist (5). Just, sellesama kire ja rõõmuga (10). Tunneta, kuidas inimestele meeldib see, mida Sa teed (10). Inimesed plaksutavad ja hõiskavad, nad toetavad ja tunnustavad Sind (10). See kõik meeldib Sulle (). Sa naudid tähelepanu ja iseennast(). Su hing laulab, sest Sa teed seda, mis teeb Sind õnnelikuks (). Sina oled tänase õhtu täht (). Sulle kingitakse lilli ja šokolaadi (). Täpselt keskööl lastakse taevasse ilutulestik ja Sa näed, kuidas tähistaevasse moodustub Sinu nimi(20).

Sa istud rannal, vaadates piiritut ookeani ja tunnetad, et ka Sina ise oled piiritu. Sul ei ole piire, sest Sa oled võimeline kõigeks, mille iganes Sa oma ellu valid (30).

Sa oled täna oma Rännaku teinud. Hinga 3x sügavalt sisse ja välja (5) Hinga rahulikult. Kujutle oma varvastest ja kandadest väljuvaid kuldseid juuri. Need juured ulatuvad otse maa keskmesse. Sa oled ühendatud ja maandatud Sa oled siin ruumis tagasi.
Liiguta tasakesi oma sõrmi ja varbaid, tunneta oma keha. Tule tasakesi siia tagasi. Kui valmis oled tee silmad lahti. Tere tulemast tagasi.

PS sulgudes on pausi pikkus aeglaselt loetuna.

Marianne
05.03.2017.a

Kommentaare ei ole: