kolmapäev, 22. jaanuar 2020

Enese vabadusse lubamine




Kindlasti oled ka Sina seisnud oma pooleli olevas loos ja tahtnud seda ära lõpetada, et edasi astuda. Kuid Sa pole saanud, sest lugu on alles pooleli – Sina ise oled enesele öelnud, et veel enne loo lõppenuks lugemist pead Sina ise midagi ära tegema, kuid see, millegi tegemise hetk ei ole veel käes ning Sina ei tea, millal see koht Sinu teel kätte jõuab.

Lugu on Sul meeles – see ei kao, vaid tõuseb üha uuesti Sinu mõtete sisse ja Sa jooksed, leidmata väljapääsu, juba käidud radadel. Sina ise hoiad lugu eneses alles ja elusana, et siis kui ... on nö õige tegutsemise hetk käes Sina ise mäletaksid, miks Sa oled sellel teel ja mis on see, mida Sina enesele lubasid, et enne loost välja, vabadus sisse pääsemist ära teed. Kuid kuna hetk ei ole veel käes, siis Sinul on veel aega ja seda täites mängid Sa enese sees läbi seda, mida ja kuidas Sina teed, siis kui ...

Enese sees korda ja selgust luues tegid Sina ise enese sees otsuse, milline on see punkt, mis lõpetab loo ja nüüd Sina ootad, millal see hetk kohale jõuab, et Sina saaksid reaalselt seda teha - enne Sina ei mängi ega puhka, sest Sina teed ootamise tööd, et kui hetk saabub, siis Sina oleksid juba valmis.



Kuidas oleks, kui Sina ise siin ja praegu otsustad, et Sina elad oma elu siin ja praegu – elad vabaduses - ning selle, kuidas tegutsed ja mida täpselt valid/ otsustad selle otsustad alles siis, kui selle tegemise aeg on päriselt käes?


Marianne

22.01.2020.a

Kommentaare ei ole: