neljapäev, 21. detsember 2017

Ära osta Olevikus aega Tulevikku




Ostes Olevikus enda jaoks Tulevikku aega, elan hetkes, mil teen või olen, kellegi teise jaoks, et siis, kui homne päev lõpuks kohale jõuab, endale elada.

Täna enam ei pane ma oma Mina ootele ega kõrvale. Ma tean, et igas minu elatud hetkes on olemas see, mida ma vajan. Minus on olemas julgus ja tahe tunnistada, et iseendale luba andes ja kätt sirutades võin võtta ja anda iseendale seda, mida ma soovin ja nii seisan ma omil jalgeil ning hoian ja armastan ise ennast.

Usaldan lihtsalt hetkes olemist, mis kestab täpselt nii kaua kui ta on. Minus on kergus olemas olla, sest mõistan, et see koht ja aeg on just need, kus mina praegu olla saan. Ilma ajaliste piirangute ja tähisteta eemaldan raamid enese seest ja ümbert. Sügavalt sisse ning välja hingates tunnetan enese sügavust ja avarust. Seisatades veendun, et Maailm ei saa otsa vaid kõik, mis minu ümber on, liigub omas tempos edasi. Avades silmad näen, kus ma olen. Vaadates endasse tunnen, kes ma olen. Ma olen kohal, sest ma olen igas oma hetkes elades olemas.


Marianne

21.12.2017.a

Kommentaare ei ole: