reede, 9. juuni 2017

Universumi kingitus, Sinu vastutus - vaba energia hulk Maailmaruumis


Miks võivad pärandused ja kingitused olla tülide allikaks?
Vastus Sinu küsimusele - Miks on mõistlik jagada?

Kingitus või pärandus on kui teatud vaba energia hulk Maailmaruumis, mis on saadaval, ja ehk, on olemas rohkem kui üks selle potentsiaalne uus omanik. Teada on info, et keegi saab selle omanikuks, keegi saab selle endale juurde liita ja see on ahvatlev. Kuid saadava energia eest tuleb alati maksta, midagi vastu anda ja selle eest, vastutust võttes, vastutada.

Teatud arvul inimestel oli võimalik see energia saada, kuid sai ainult üks või jagati võrdselt või said kõik erinevaid suurusi erinev arv. Energia jagunes täpselt nii nagu selle andja seda soovis, kuid on võimalus, et tema tehtud otsus viis süsteemi tasakaalust välja. Tasakaal kaob kui on saanud ainult üks teiste hulgast või kui keegi tunneb, et tema on saanud ebaõiglaselt vähem või on üldse ilmajäänud.

Rahulolematu ei suuda mõista, miks selline otsus tehti. Ta tunneb pahameelt andja suhtes ja temas kasvab ebaõiglusest tulenev vimm saaja vastu. Põhjus, miks ta ei lepi, on võib olla, tema ja andja vahelistes suhetes, midagi, mis teeb valu ja, mida enam ei ole võimalik selgeks rääkida. Nüüd, saab ta oma valu elada, rahulolematusena saaja vastu, välja.

Saaja on ehk õnnelik uue energiahulga üle ja tal on selleks ka õigus, kuid kui süsteemi tasakaal on paigast nihkunud saab ta sellest teadlikuks. Võib olla varjab ta, siis end õigustuse kilbi taha, et andja tegi oma otsuse ja jagas. Jah, jagaja tegi iseendas otsuse ja andis, seega tema vastutab oma valiku eest. Saaja, kes energia vastuvõttis vastutab selle otsuse tagajärgede eest ise. Seega teeb igaüks oma otsused ja vastutab nende otsuste tagajärjede eest. Saajale võib tunduda, et kuna tema ei teinud otsust anda, miks peab tema nüüd ise andma. Kuid tema tegi otsuse energia vastu võtta ja sellest tulenevalt tuleb temal tasakaal võimalikult hästi taastada ja seda tehes, tuleb meeles pidada, et jagatakse midagi, mis ei olnud saaja (te) oma.

Tasakaalu on võimalik taastada. Selleks tuleb leida saajal iseendas aus vastus, mida tuleb teha, kas jagada saadut, anda omalt poolt midagi või otsida mõni muu lahendus. Võib olla on võimalik vähem saanuga kokkuleppida nii, et kõik osapooled on sellega nõus. Võib olla ei ole rahumeelne lahendus võimalik, siis tuleb energia saajal leida tee, kuidas tasakaal iseenda järgi taastada.

Vähem saanu jaoks on see tugeva ja tasakaalus oleva isiksuse küsimus, kuidas suudab tema jagaja ja enam saanu otsustega toime tulla. Kui ta jääb, justkui laps, nõudma võrdsust või oma tahtmist, siis lööb ta enda tasakaalu paigast ja selle eest tuleb tal endal kunagi maksta. Seni kuni pole tasakaalu ja süsteemi seaduste järgi õiglast otsust, võib rahulolematu pool teha oma tunnete ja tahtmistega saajale haiget. Tasakaalu taastudes, teeb ta haiget iseendale.

Kui saaja on teinud endas otsuse, jagada saadud energiat omal moel, teeb ta rahu iseendas. Kui tehtud otsus on õiglane süsteemi seaduste kohaselt, siis on ta vaba oma energiat kasutama. Kui otsus ei ole tasakaalu taastav, siis tuleb tal veel mingil moel süsteemile maksta. Kui otsus on õiglane, kuid teine pool ei lepi sellega, siis jääb see tema enda süsteemi ja tema ise maksab selle leppimatuse eest – see närib ja sööb tema enda energiat vähemaks.

Kui on võimalus saada vaba energia hulk, siis kaalu, kas võtta vastu või mitte, tee otsused iseendas, vali parim võimalik, vajadusel otsi tasakaalu ja otsusta.


Marianne

09.06.2017.a

Kommentaare ei ole: