reede, 30. juuni 2017

MEDITATSIOON VOL 9 Tuule vägi




Otsi endale mugav asend. Lõdvesta oma keha. Lase argimõtetel minna. Ole kohal siin ja praegu. Hinga 3x korda sügavalt sisse ja välja ( 5). Hinga rahulikult, aeglasemalt, sügavamalt (20).


Sa kõnnid mööda rada (), mis viib Sind mereranda (5), Sa seisad kõrgel kaldal (5), Sinu ees laiub värve vahetav vahune meri (5), Sinu taga on rohelise lagendiku avarus (5), Sinu pea kohal on sügavast sügavam sinine taevas (5), Sinu jalad toetuvad kindlamast kindlamale kaljule (5), Sa seisad (), oled (), vaatad () ja tunnetada (15).


Sa tunned, kuidas tuul Sind tasakesi puudutab (5), Tuul tuleb vaikselt ja õrnalt Sind sasima (5). Sa tunned, kuidas Sinu energia kasvab (7), Ta ei mahu enam Sinu piiridesse (7), Sa sulandud tuulega ühte (14), Sa liigud kui tuul (7), Sa mõtled kui tuul (7), Sa tunned kui tuul (7), Sina oled tuul (14).


Sinu sisse on kogunenud ja kuhjunud nii palju erinevaid tundeid ja emotsioone (3) Sinu sees on pinged (3), Sinu sees on mured (3), Sinu sees on viha (3), Sinu sees on valu (3). Nüüd oled Sa tuul (5), Ja nüüd saad Sa nad kõik tuulena välja elada (5), lahti lasta (5) ja minema puhuda (5). Kui soovid, siis maruta (3), torma (3), lõõtsuta (3), vihise (3) - tee kõike seda, mida soovid ja ihkad (3). Sinine taevas (3), vahutav meri (3), kivised kaljud (3) ja roheline maa (3) toetavad, hoiavad ja juhatavad Sind (40)

Sa tunned (), kuidas Sinu energia hakkab koonduma (7) ja Sinust saab seeme (7), mille tuul hoolitsevalt maapinda külvab (7). Nüüd hoolitseb tuul Sinu kasvamise eest (3), Sinu kastmiseks toob ta vihmapilve kohale (7), Valguse ja päikesesoojuse kinkimiseks puhub taas pilved laiali (7), Sinu kaitseks külma ja tormituulte eest on ta kui soe sall Sinu ümber (7), Sinu püstihoidmiseks seisab ta Sinu toena (7), Tuul sosistab tasakesi Sulle kõrva möödunud aegade ja erinevate maade saladusi (5), tarkusi (5) ja õpetusi (5). Kuula ja jäta meelde, mida ta Sulle räägib (30).

Sa kasvad ja sirgud (7), kuni oled kasvanud iseendaks (7). See oled Sina (3), vaata oma käsi (3), keha (3) ja jalgu (3), Puuduta ennast (3), silita (3) ja tee pai (3), Liiguta ennast (3), tõsta jalg () ja tee esimene samm (3), harju uuesti kõndima (7). Astu nüüd tuulele vastu (3), ulata talle oma käed (3) ja tunneta teie ühtsust (7), Kallistades tuult (3) kallistad Sa ka iseennast (3), Tundes tuult (3) tunnetad Sa ka iseennast (3) - see kõik, mis on tuules () on ka Sinus, sest Sa kasvasid temast () temaga koos (21).

Sa oled täna oma Rännaku teinud. Hinga 3x sügavalt sisse ja välja (5) Hinga rahulikult. Kujutle oma varvastest ja kandadest väljuvaid kuldseid juuri. Need juured ulatuvad otse maa keskmesse. Sa oled ühendatud ja maandatud Sa oled siin ruumis tagasi.

Liiguta tasakesi oma sõrmi ja varbaid, tunneta oma keha. Tule tasakesi siia tagasi. Kui valmis oled tee silmad lahti. Tere tulemast tagasi.


Marianne

30.06.2017.a

Kommentaare ei ole: