teisipäev, 6. juuni 2017

MEDITATSIOON VOL 8 Armastus Meie Südameis...



Kingitus Sinule....

Otsi endale mugav asend. Lõdvesta oma keha. Lase argimõtetel minna. Ole kohal siin ja praegu. Hinga 3x korda sügavalt sisse ja välja ( 5). Hinga rahulikult, aeglasemalt, sügavamalt (20).

Sinu ees on uks (). Vaata, mis värvi ta on (5) ja kui suur ta Sulle paistab (5). Sa astu talle lähemale ja vaatle (), mis materjalist ta tehtud on (5). Kas ta on puidust, lilledest, taimedest, metallist või millestki muust (10). Siruta nüüd käsi ja puuduta ust (5), tunneta tema pinna mustreid (5) ja temperatuuri (10). Libista oma peopesa õrnalt, justkui paitades, mööda tema pealispinda (10) Lükka nüüd tasakesi ja uks avaneb (5).

Sa seisad avatud uksel ja vaatad iseenda südamesse, oma armastuse ruumi (7). Vaata, milline ta Sulle paistab (10). Astu nüüd tasakesi tuppa (). Toa seina peal on kell (3) vaata, mis aega ta Sulle näitab (5) kui ta seisab, siis keera ta üles(10). Toal on aknad (3) kui nad on kinni, siis lükka nad avali (3) ja vaata, milline vaade sealt Sulle avaneb (10). Ole nüüd hea ja otsi üles koristusvahendid (7) ning asu oma armastuse ruumi puhastama (5). Vaata ringi (5), asjad, mis on üleliigsed vii välja (10). Võib olla leiad Sa mõne eseme, mida soovid parandada ja puhtaks pesta, siis tee seda (10). Pese aknaklaasid ja soovi korral riputa kardinad akende ette (10). Pühi tolm ja pese põrandad (10). Pane lauale linik ja vaasidesse lilled (7) kui soovid, siis süüta küünlad (30).

Sa oled nüüd oma armastuse ruumi puhastanud ja pühitsenud (10). Sa istud kiiktooli (3), vaikne tuul liigutab kardinaid akende ees (5), Sa vaatad avatud uksest välja (5). On vaikus ja on rahu (5) vaid südametukse kell teeb tasakesi tik ja tak (15).

Tuul lükkab tuppa õhulise pilve (7), see on armastuse energia (7), mis täites toa ümbritseb Sind hellalt ja pehmelt (21). Sa tunned, kuidas armastus Sind tasakesi varbaist kõditab (7) ja juustest vallatult sikutab (7). Armastus paitab Sind (7) ja Sa tunned, et see, mis on väljas on ka sees – armastuse energia täidab Sind (21). Sina oled armastus oma armastuse ruumis (5) Sa istud ja kiigutad end tasakesi kohas, kuhu Sa alati saad tagasi tulla, iseenda südamesse iseenda armastuse sisse (30).

Sa oled täna oma Rännaku teinud. Hinga 3x sügavalt sisse ja välja (5) Hinga rahulikult. Kujutle oma varvastest ja kandadest väljuvaid kuldseid juuri. Need juured ulatuvad otse maa keskmesse. Sa oled ühendatud ja maandatud Sa oled siin ruumis tagasi.

Liiguta tasakesi oma sõrmi ja varbaid, tunneta oma keha. Tule tasakesi siia tagasi. Kui valmis oled tee silmad lahti. Tere tulemast tagasi.

Marianne

06.06.2017.a

Kommentaare ei ole: