kolmapäev, 3. aprill 2019

Sinu energeetilised tiivad





Ükskõik, kui palju on Sinu ümber Sind toetavaid inimesi oled Sa iseenda sees ikkagi täiesti üksi, üksinda ületamas oma hirme ja väljakutsetele vastu astumas. Taas tuleb Sul olla vapram ja suurem, kui Sa tunned end olevat ning teha jälle, vaid see üks, oluline samm, mis Sind edasi viib. Tõesti, nii väga tahaksid vahel kuhugi/ kellegi sisse pugeda, et olla igast küljest hoitud ja kaitstud, tunda end täiesti ja üleni turvaliselt – olla kellegi sees, temaga ühes, kuid kallistuses või kaisus olles jääb osa Sinust ikka jälle välja ja külmetab. Kunagi enam ei mahu Sa kellegi sisse tervenisti ära, see aeg on ammu ümber.

Maailmas kõndides näed kõrvale ja ette ning käegagi ulatud välist enesest eemal hoidma vaid piiratud alal – seljatagune jääb kaitseta ja nii tunned end taas hapra ning kaitsetuna. Sa soovid turvalist pesa, mis vajadusel varjaks, hoiaks ja hellitaks Sind enese süleluses – üleni.

Sinul, Inimlapsel, on olemas tiivad, kuid Sa ei tunneta nende olemas olemist, sest oma selga vaadates või riietudes ei paista midagi teistmoodi olevat ega jää ka ette. Kuidas olematu saab olemas olla? Kuidas nähtamatut näha?

Igal Hingel on olemas tiivad, mis Inimesena kõndides on energeetilisel kujul, väliselt nähtamatuna tegelikult alati olemas. Sinu tiivad on need, mis kaitsevad seljatagust, hoiavad õrnas embuses ja vajadusel viivad Sind edasi, kui Sinu jõud raugeb lootusetuse mäe jalamil ning Sa oled juba alla andmas.

Sa ei kasuta oma tiibu, sest Sa ei oska seda. Sa ei tunne nende võimet, sest oma uskumatuses usud need muinajuttude valda kuuluvat. Kes suudab Sulle tõestada selle olemas olemist, mida näha ja käega katsuda ei saa?

Sulge oma silmad, enda sees olles oled Sa enese ümber ja nüüd saad Sa ennast peopesale võtta, et vaadata päriselt ise ennast. Kui Sa tead tiibade olemas olemist, siis Sa tajud enese tiibu, Sa näed nende piirjooni, suurust ja värvi ning Sa lihtsalt tead, et Sinu tiivad on päriselt olemas.


Marianne

03.04.2019.a



Kommentaare ei ole: