teisipäev, 10. juuli 2018

Lootuse Liblikas





Kindlasti on Sinu elus olnud keerulisi perioode, ootust millegi täitumiseks, soovitu püüdmist ja siis on lootus Sind aidanud, näidates Sulle, et leidub lahendus ja andnud teadmise, et oodatu jõuab kohe kohale. Sa oled sellest saanud jõudu ja innustust, et edasi kõndida.

Kindlasti on Sulle tuttav tunne, et lootused purunevad kildudeks ja Sul on veel raskem ning valusam olla. Lootus on tulnud kui Sinu narrimiseks, õrritanud ja lahkunud, aga Sina juba uskusid teda, et pikk ootus on läbi ja Sina saad oma ootel olnud eluga edasi minna. Oled olnud pettunud ja löödud, sest lootuse lainehari tõstis Sind valgusele lähemale, kuid siis väsis ja Sina vajusid alla sügavikku. Kindlasti oli Sul siis veel raskem uskuda, lootusele järgneda, silmi tõsta ja kaugusesse vaadates olla kindel, et nüüd juhtub ime ja see hetk on käes, kus unistus saab tõeliseseks ja Sina oled selle jaoks valmis, sest oled kohal ja olemas.

Kuid võib olla polegi lootuse eesmärk kuulutada eesolevat võitu välja, vaid tema ülesanne on veelgi olulisem - ta on abikäsi, mis aitab Sind edasi neil rasketel hetkedel, kui Sina oled murdumise äärel, sest ei usu enam või oled vajumas lootusetuse sohu. Lootus on kingitus, mis annab Sulle mõista, et Sina oled hoitud, et Sind on kuulda võetud ja Sa oled õigel teel.

Vaadates tagasi, näed Sa, kuidas lootus on Sinu elu muutnud ja mõjutanud. Sa näed, millised on need hetked, kui Sina oled temalt tuge saanud. Lootus on antud Sinule, et Sina jaksaksid edasi kõndida ja elada. Sina ei näe ette ega nurga taha ning ei tea, kui pikk ja käänuline on Sinu tee enne, kui jõuad soovituni. Sa ei oska ettekujutadagi, kui erinev võib olla lahendus, kus kõik kivikesed on mustriks laotunud ja Sina oled jõudnud täpselt sinna, kuhu pidid jõudma. Seega on nii loomulik, et Sa vahel väsid ja tunned lootusetust ning siis tuleb lootus, kes hoiab ja kannab Sind edasi,

Lootus on kui liblikas, kes köidab Sinu tähelepanu, äratab Su tardumusest üles ja Sina saadad teda pilguga, soovides oma tiivad avada ja lihtsalt lennata. Sel hetkel Sa saadki tiivad, mis tõstavad Su argipäeva hallusest kõrgemale, toovad hinge kergust, kehale vabadust ja siis Sa astud oma järgmise sammu lootuse valguses, mis paistab valgemaks iga pimeda päeva Sinu elus.


Marianne
10.07.2018.a

Kommentaare ei ole: