esmaspäev, 22. mai 2017

Sina ja Mina pingpongi mängud III – Miks Sa nii tegid?




Sina ütlesid, olid ja tegid nii nagu Sa tegid. Mina reageerisin ja käivitusin, üks sõna järgnes teisele, tõusis kisa, kasvas tüli – me andsime kõik endast oleva, et tõestada teisele tõestamatut ja ometi soovides see hetk lõpetada.

Ma ei oodanud viivu, et järele mõelda: Miks Sina nii käitusid? Mis oli see, mis sundis Sind nii tegema? Sel hetkel Mina ei peatunud, vaid sööstsin tunnetes tormeldes vastasseisu Sinuga. Mina võtsin Sinu lugu isiklikult ja reageerisin, tehes selle iseenda omaks.

Mina ei mõistnud ega kuulanud Sind, sest Mina tundsin end puudutatud olevat. Sina ei suutnud, osanud või ei tahtnud öelda, milles Sinu mure tegelikult on. Sina soovisid Minu tähelepanu, sest Sinul oli halb olla. Sinu sõnade taga peitus Sinu mõte, mida Mina ei näinud, sest kaitsesin iseenda solvunud Mina. Sina ei saanud kontakti Sind häiriva tundega. Sa lootsid, et Minu peegeldus aitab Sinul iseennast mõista.

Soovin suuta sel hetkel seista Sinu kõrval, jätta tähelepanuta tegu ja keskenduda sellele Miks Sa nii tegid? Mis Sind sundis? Kui tõesti igakord ei jaksa, siis las me vahel sõdimegi, et õhk saaks puhtam ja tunded väljapääsu - Austusega.

Marianne

22.05.2017.a

Kommentaare ei ole: