laupäev, 16. märts 2019

Eluteel antud lubadused ja jalgpall




Kirsi´le

Sina seisad täna, siin ja praegu, just sellisena nagu Sina oled. Sinus ei ole midagi üle ega midagi puudu, sest kõik see, milline Sa oled valinud olla, on Sinule vajalik olnud ja selles kõiges ei ole õigustust õigele ega valele  või süüdi olemisele– see kõik oled Sina ise endale. Siin ei ole oleks ega poleks teid, sest selle kõik oled Sina ise endale enda jaoks valinud.

Kuid ometi Sa ei meeldi enesele, sest tunned sundust muutuda, muuta end selliseks, millisena Sina veel ei oska olla ja nii valid Sa iseennast kaitsta ja varjata. Sa oled unustanud, et Elu on üks suur mäng, kus Sina mängid mängu, kuidas on olla siis, kui Sa valid olla ...

Sina oled jätnud mängu ja võtnud kõike tõiselt, hoides läbi raskuste kinni sellest, millisena Sina valisid kord olla, kuid sulgenud end teistele valikutele. Sa kaitsed ennast ja oma õigust valitud olemisele ning Sa astud vastu neile, sealhulgas ka iseendale, kes arvavad, et Sina peaksid, sest Sa saaksid olla teistsugusena, kui see, millisena Sina oled.

Sinu suurim kink endale on see, et Sina oled olemas. Võta end armastusega vastu ja hoia end peopesal. Tunne rõõmu ja naudi elumaitseid, sest Sinul on võimalus mängida, kuidas on olla siis, kui Sina valid olla ...   ning teha seda juba täna, siin ja praegu ning igal järgneval uuel hetkel, kui Sa seda valid.


Marianne
16.03.2019.a




Kommentaare ei ole: