esmaspäev, 25. märts 2019

Keha valusad mustrid





Kusagilt kostus üks heli, mis katkestas vaikuse. See hääl tuli, oli ja hääbus. Heli kõlades keha võpatas veel enne, kui meel jõudis reageerida. Sa küll nägid, mis juhtus ja mõte liikus infoga, et ohtu ei ole, kuid Sinu keha oli juba reageerinud. Keha liikus omasoodu, Sinu tahtele allumatult. Sinu keha reageeris nii nagu oleks tõeliselt puudutada saanud. See on Sinu keha mälu, need on mustrid Sinu kehas, mälestused juba ära olnud hetkedest, mil Sina tundsid hirmu uuesti valu kogeda.

Kord usaldasid Sa Maailma olles avatud ja uudishimulik, sest soovisid kogeda, kui olid ja astusid, kuid siis said Sa haiget, sest Maailm astus, ootamatult ja ettehoiatamata, Sulle vastu ning Sina olid kaitsetu tema ees. Ütled endale, et võpatasid sellepärast, et ehmatasid ootamatu heli peale. Hääl kõlas ähvardusena, kasvatas hirmu ja sundis keha läbi võpatuse paigale, keelates edasi astumise. Pidid peatuma ja ringi vaatma enne, kui usaldasid edasi minna. Keha värises, sest proovis hirmust läbi vibratsiooni vabaneda, kuid Sina sulgusid ja surusid hirmu alla, sügavamale enda sisse. Sa keerasid, kui korki kinni, et hirm ei pääseks Sinust välja ja Sina ei peaks talle otsa vaatama.

Keha mälu, mustrid kehas on kui puude aastaringid, mis kirjutavad üles info juba ära olnu kohta. Kustutades oma mälust valusa kogemuse salvestasid Sa selle meelepidamiseks oma kehasse. Heli kõlades reageeris keha nii nagu oleks taas käes see hetk, mis kord juba ära oli – mälestus avanes, kuid Sina ei mäletanud seda.


Marianne

25.03.2019.a



Kommentaare ei ole: