esmaspäev, 11. september 2017

Miks ei ole vahel võimalik lihtsalt olla, ilma tagajärgedeta




Vastus Sinu küsimusele: Miks on mul vaja mõelda sellistele asjadele?


Lõvi on lõvi. Rästik on rästik. Energia on energia. Inimene on inimene, kuid nii Inimene, Loom, kui ka Energia on need, kes nad on ja kõik see, mis neis/ nendega on.

Maailmas on Inimesi ja on inimesi. On neid, kes on muudetud. On neid, kes pole iseendas üks. On neid, kel on lepingud, mille järgi nad on seotud ja peavad tasuma. On neid, kes vaid näivad inimestena. Teades lugu, ei saa Sa olla lihtsas olemises, sest see, mis on teises, on temaga alati kaasas, tema sees olemas, tema taga ootamas/ otsimas uut, kelles kasvada.

Lauseis on sõnad, mis haakuvad, kordavad Sinus oma mustrit, mis kasvatab energeetilise sideme. Sideme, mis luuakse, et saada seda, mis endal või seljatagustel puudu on. Mida tugevam on vool, seda tuntavam tunne ja tõsisemad tagajärjed. Kui kuulama jääd, siis on sõnad kui ookean, millesse vajud. Minnes virvatulede järgi, astud teelt kõrvale udulaamadesse, kus Sa enam tõeselt ei näe ega kuule, kes kõnnivad varjudes.

Küsi endalt: Miks see inimene nii räägib või teeb? Miks on tal vaja just Sulle seda rääkida või teha? Mida see annab või teeb Sinule? Aga temale? Küsides endalt MIKS?, hakkad nägema pilti, mis on sõnade taga, enam Sa ei haaku ega lähe kaasa, Sa seisad ja oled Sina ise.

Julge peatuda. Julge öelda EI. Lihtsalt olemine ja sõnadega energia sidemeis kaasa voolamine võib tuua endaga tagajärjed, mis seovad Sind olema, tegema ja andma seda, mida Sa anda ei taha, teha ei suuda või, kes Sa olla ei saa.

Kui Sa tajud endas sõna PEAN, seisatu, oota ja keskendu. Küsi endalt: Miks on vaja muutuda, kelle või mille jaoks? Mis on see, mis ma saan kui muutun? Mis on see, millest ma ilma jään? Mis on see, mis mul tuleb maksta? Tunnetades sõna PEAN, otsi endas kohta, kus Sina ise saad, tahad ja suudad olla, anda või teha.

Sinul võib inimesest kahju olla. Sa võid soovida või proovida teda aidata, kuid Inimese Tee on tema enda valik. See, mida tema kord soovis ja tahtis, on tema oma. Selle valiku tagajärjed on tema enda kanda ja tema elu on nii vaba kui ta selles olla saab. Teda saab aidata kui ta seda soovib ja küsib, kuid aidata saab see, kes on tugevam tagusest või seesmisest ja teab lugu.

Energeetiline puhastus ja kaitse on siin, selles Maailmas, sama loomulikud ja vajalikud kui hammaste pesu. Sulle võib tunduda, et Sinult ei ole, midagi võtta ja see, mida pakutakse on nii ahvatlev, just Sinust puudu olev või petlikult edasi viiv. Sinult on võtta Sina ise, Sinu armastus, mälestused ja elu lugu. Uuesti ärkamine, puhastumine ja endaks saamine on pikk, raske ja valus teekond.

Inimene on see, kes ta on, kuid Sina ära unusta – Kes Ta On ja mis või kes on tema taga või sees.


Marianne

11.09.2017.a

Kommentaare ei ole: