kolmapäev, 27. november 2019

Sina hüüdsid – MINA





Lahti laskmata, võttes endasse, hoiad kinni ja enese sees. Keha võtab endale ja hoiab alles Sinu mälestused tunnetest. Selles kohas keha sees, kus on mälestus, on seisev energia ja seal toimuvad muutused, sest paigal olev on voolul ees. Takistust kohates ei voola kõik liikuv edasi, sest ei pääse mööda, see jääb ümbritsema varjatut. Ühes kohas paigal hoides, kasvatad, varjates eneses olevat enese eest, peitvaid kihte. Sina ise muutes muudad ja moonutad, et vaadates ja puudutades ei näeks, kuid nähtamatust saab elevant, kes seisab keset tuba.

Sina ise oled sidunud mälestuse enese külge, sest soovid seda alles hoida meenutamiseks ja mäletamiseks. Mida rohkem püüad varjata ja kaotada, seda suuremaks tegelikult kasvatad, et enese kehas alles hoida. Sinul on mälestust vaja – MINA olin, MINA tundsin, MINA nägin – MINU kogemus – see on MINU! - olin seega olen MINA.

Teed seda selleks, et ise ennast omas ajas mäletada – siduda olev ära olnuga ühte. Sina ise ei taha lahti lasta, sest kardad iseennast ära kaotades  oma MINA kustutada – Sina hüüad MINA!!!!


Marianne

27.11.2019.a



Kommentaare ei ole: