reede, 21. september 2018

Sinu soovitud soovid lähevad täide





Kas Sa tead, et enamus Sinu soovitud soovidest täituvad, ja et kindlasti lähevad täide need soovid, mis on Sinu kasvamiseks vajalikud. Kas Sa tead, miks Sa kahtled oma oskuses või võimes soovida nii, et soovid täituksid. Sa ei tunne oma täitunud soove ära, sest Sa näed neid pigem karistuse kui kingitusena.

Soov on sõnastatud mõte, mis koosneb kolmest või enamast sõnast, kuid iga sõna tähendus on mitmekihiline ja koos olles loovad nad kõikvõimalikest valikutest pillerkaari. Proovi, mõtle välja üks soov ja vaata, kui palju erinevaid lugusid sellest hargneb ja Sa näed, et ei ole olemas ainult ühte kindlat teed.Kuid soovi soovides lood Sa oma kujutlusse ühe pildi sellest, mida täitunud soov Sinu jaoks kaasa toob ja seejärel astud Sa unistades selle pildi sisse, sest oled kindel, et just nii peab Sinu soov täituma. Soov täitub, kuid Sinu ja Maailma võimalustest lähtuvalt ning sellest, kus ja kuidas Sa oled ning milline õppetund tuleb Sul läbida. Sa soovisid, sest tahtsid midagi oma elus muuta, midagi uut või teist moodi kogeda. Sa soovisid, sest otsid oma teed. Maailma ja Sinu enda kingitus Sinule on see, et täitunud soovis Sa saadki selle võimaluse.

Olles soovinud elad Sa oma igapäevast elu edasi, kuid siis tulevad Sinu teele muutused, mis on ebamugavad, sest sunnivad Sind valima, liigutama, otsustama – nad ei lase Sul harjumuspäraselt edasi oleskleda. Sinu täituv soov on uus reaalsus, mida Sina ise muutudes lood. Sa saad selle, mida soovisid, aga alles siis, kui Sina ise astud vajalikud sammud – Sina ise täidad oma soovi. Jah, see tee võib olla valus, raske, keeruline, ebameeldiv ja just sellepärast Sa ei saagi aru, et see on Sinu täituv soov, sest soovides tahtsid Sa enesele parimat ja haiget ei tahtnud Sa küll endale teha.

Soovides oli Sul kujutluses pilt täitunud soovist ja see oli see, mida Sina oma ellu ootasid. Sina olid välja valinud ühe tee paljude seast, kuid see ei pruukinud Sinu jaoks õige olla ja nüüd, kui reaalsus on teistsugune, on pildist erinev, siis Sina ei tunne oma soovi ära. Sinu soov ei tulnud ukse taha ega koputanud, et: „Siin ma nüüd olen, võta mind vastu!” Need muutused, mis Sinu elus toimuvad, ei ole Sinu pildiga kooskõlas. Sa sõdid muutustele vastu, sest näed, kuidas Sinu Maailma piirjooned murenevad, midagi kaob Sinu elust, Sa ei saa vanaviisi olla ega uneleda unistustes – Sul tuleb vanadest, mitte töötavatest ja ebavajalikest asjadest, endas ning oma elus, lahti lasta. See on valus.

Selleks, et Sinu soov saaks täituda, tuleb Sul muuta oma elu, muutuda ise, lahti lasta ja astuda. Keskendudes sellele, mida Sinu elus enam ei ole või Sa ei saa ning olles sellest protsessist sündinud tunnete sees, näed Sa täituvat soovi oma elus karistusena ja Sa ei näe teed, millel astuda. Kuid vaadates läbi muutuste avanevat võimaluste Maailma, tajud Sa kingituse suurust, sest oled mõistnud, et Sinu soov tõi Sinu ellu parima, parimal võimalikul moel, Sina oled kogemuse võrra rikkam ja Sinu teekond jätkub.


Marianne

21.09.2018.a

Kommentaare ei ole: