neljapäev, 24. mai 2018

Kas valida täidetud soov või tee





Sa seisad hetkes, kus Sinu käes on soovide laegas, sest Sa oled saanud kingiks ühe soovi täitumise ning nüüd tuleb Sul see võimalikult täpselt sõnastada ja lihtsalt välja öelda, sest siis ta täitubki -just siin ja praegu. Oi, kui palju oled Sa endamisi soove soovinud ja nende täitumisest unistanud, kuid nüüd, seistes siin, oled Sa segaduses, sest kardad oma võimaluse käest lasta. Sa alustad, kuid takerdud, sest mida iganes Sa välja mõtled ja öelda tahad ei ole täpselt see, mida Sa päriselt soovid.

Sa sead sõnu ritta ja tajud, kui keeruliseks see tegelikult osutub, sest ühe sõna muutmisega muutub tulemuse sisu. Alles nüüd saad Sa aru, milline vastutus Sinul oma sõnade eest lasub. Kui algul mõtlesid, et mis siin ometi nii rasket on, siis avastad, et sõnade lukku panek jätab alles tee, mida Sa võib olla astuda ei soovigi. Kuidas sõnastada siis oma soov, et saaksid täpselt selle, mida tahad, kui alles sõnu ritta seades näed, kuhu ja kuidas võib tee laotuda, kui palju on erinevaid võimalusi ja vähe kindlust, et kõik on täpselt nii nagu Sina seda soovid. Kui soovi täitumine on käega katsutav, siis ei ole see võib olla enam nii oluline ja Sa tegelikult ei tahagi seda soovida ning Sa otsid endas järgmist varjatud unistust.

Ehk mõistad Sa siis, et endale valikute ja võimaluste jätmine on vabadus elada ja valida ise oma tee ning jätad soovi alles, seni kuni Sa oled endas kindel, et see, mida soovides välja ütled on täpselt see, mida Sa kogu hingest ihkad kogeda.


Marianne
Soomemaal
24.05.2018.a

Kommentaare ei ole: