reede, 22. veebruar 2019

Sinine Maailm - Meditatiivne rännak vol 40





Sina, kes Sa oled nimetu kübe Aegade Ruumist, sündisid inimlapsena. Veest välja tulek oli Sulle raske, sest õhk kriipis kurku, maapind oli kõva ning kivine, tuul puhus vastu külmetavat keha – kõiksus oli saanud endale pidavad piirid, mis ei andnud järele, kui Sa nende vastu puutusid. Sul tuli läbi kogemuste õppima hakata, kuidas selles Maailmas elada ja olla, kuidas olla nii, et Sa jõuaksid elus püsides edasi astuda. Sinu teele tulid tunded, mis vallutasid ja allutasid, toetasid ja tiivustasid viies Sind taevasse, kuid samas ka purustasid ja surusid põlvili ahastusse. Siin sai Sinust Inimene, keda Sa nimetad - „See olen Mina!”.

Sinus on puudutuse vajadus, ihkad tajuda lainetust ja voogu – „Mina olen, ma mõjutan!” – Sinises Maailmas olles oli Sina Mina ja Mina oli Sina – olite meie, kelle vahel puudusid piirid ja oli ühes liikumine. Seal Sa ei pidanud mõtlema - „Miks olla, Mis on minu eesmärk?” - seal Sa olid, sest oled olemas. Olles Sinises Maailmas oled Sa kõikjal ja kõik on Sinus.

Seda tunnet ja teadmist igatsed Sa Maa peal, kus kõnnid üksinda, kus teiste sõnad ja teod võivad puudutada valusalt, kus oled vahel välja jäetud ja kõrvale pandud, kus seinad on vahel ja piirid teedel ees. Kuid sügaval Sinu sees on teadmine, et oled osa, kuid teised osad põrkuvad ja tõukavad – te ei sulandu ega lahustu, sest siin tahavad kõik eristuvalt erineda, et kontrollida oma püsima jäämist.

Sa läksid teele kaasas ülesanded, mida lahendada, et tagasi minnes lahustuda oma teadmisega kõiksusesse. Maa peal Sa ütled - „Mina pean, sest Mina olen siin olemas!” - Sinises Valguses, aga tead, et Sa oled, sest oled olemas.

Maa peal vaatad tunnete sisse ja nende seest välja küsides - „Kas Minul on hea olla, kas Mina olen tähtis ja oluline?” - see on tõestus, et oled vajalik ja õigustus olemas olemisele. Sa vajad tõestust ja õigust, sest otsid oma eesmärki ja rada selleks, et silmapaista ja eristuda, sest nii oled nähtav ja Sind võetakse osaks ja omaks ning Sina saad luua terviku nendega, kes näevad Sind ja tahavad Sinu puudutust tunda või ise puudutada. Sa tahad Maa peal valida kohta ja viisi, kus, kuidas ja millisena olemas olla, et proovida, maitsta ja vahetada värve.

Maapealne elu teeb haiget, sest Sa ei näe teistes iseennast vaid neid, kes on võõrad ja seisavad Sinust eraldi, kellel on oma piirid ja värvid - „Kuidas Mina olen tema, kui mina olen Mina? Kuidas ma saan olla tema, kui Mina olen teistsugune?” Sa tahad, et teine meeldiks Sinule, tema puudutus peab olema hea, et usaldada avaneda ja võtta ta vastu.

Maa peal on uskumine, usaldamine ja tunded – võtad ja jätad, kahtled ja otsid – see on füüsiline reaalsus ja energia, mis iga inimese piirides voolab. See on see, mida Sina ei ulatu muutma ega vahetama – iga inimene on selline, milline ta valib olla. „Mina ei pääse Sinule ligi, Mina seisan eraldi ja olen üksi.” - see teadmine on õppimine, et mõista, kuidas olla tervik ja osa, kui seistakse oma piirides füüsiliselt üksi.

Mida Mina saan vastu, kui annan endast?” Sinus on uskumine, et oled nii nagu tahad, sest see oled Sina ja see on Sinu õigus inimesena. Sinu püüd kontrollida ennast ja Maailma on vajalik selleks, et püsida lahus ja eristuvalt eraldi, sest siis on Sinu osal märge juures - „Mina tegin ja olin, minul on nimi – see olen Mina!” Sa kardad, et kaod, kui Sinust ja Minust saab meie - „Ma olen nimetu, ma ei tea, kus Mina algan ja lõppen!” - ja Sa sõdid, sest Sinus on Hirm lahustuda ja ära kaduda. Mina-na olles tahad Sa olla vaba vastutusest, et Sina oma olemas olemisega mõjutad tervikut, sest Sa tead, et oled osa kõiksusest.

Sinine Valgus on Alguse Allikas 

Mul on kahju, tule ma pühin Sinu pisarad ja hoian Sind oma embuses ning annan Sulle sooja ja turvatunde – mina olen Sinu jaoks olemas. Luba end hoida, lase lahti püüdmisest kontrollida ennast ja Maailma. Lõdvesta oma keha ja rahusta meeled ning lihtsalt ole. Luba Sinisel Valgusel ennast hoida, Sa oled osa minust, Sa ei kao ega kuku tundmatusse.

Sinise Valguse puudutus lahustab olemas oleva olematusesse jättes alles vaid olulise – Hinge oma eheduses. Sinus on kergus ja avarus, kui ulatud kõikjale ilma piiride ja raamideta – Sina oled osa tervikust. Sa tunned oma olemust voolava ja lainetavana – vabadus vabana, olemine olemises. Sinus pole kontrolli, kuidas ja millisena olla, vaid on lihtsalt olemas olemine.


Marianne

22.02.2019.a



Kommentaare ei ole: