kolmapäev, 20. veebruar 2019

Enese arvel elades




Elades enese arvel oled Sa enesele võlgu. Sa küll tead, mida vajad, kuid Sa ei anna seda enesele, sest ikka on kedagi või midagi veel olulisemat, kui Sina ja Sa tunned, et see kõik tuleb veel enne ära teha, kui eneseni jõuad. Sa elad võlgu, kui annad ennast laenuks parandades teiste heaolu, aga enese jätad unarusse. Sa oled tasakaalust väljas, sest Sul ei ole aega, et peatuda ja ennast hoida ning Sa tunned, et just Sinule ollakse võlgu, sest Sind kasutatakse ära – Sinult on Sinu aeg enesele ära võetud – Sa näed rahulolevaid nägusid enese teel, aga Sina ise oled rahulolematu.

Kelle valik on see, mida, millal ja kuidas Sa oled, teed või astud? Miks Sa asetad teisi enesest ette, pidades nende heaolu olulisemaks? Kuid, mis juhtub siis, kui Sa peatud ning hoiad ennast ja alles seejärel astud, teed või oled?

Kui Sa hoolitsed ja seisad iseenda vajaduste eest, siis tunned Sa ennast hästi ja paigas olevat ning samuti oled Sa Maailmaga rahul, sest Sina seisad ise ja tead ning tunnistad seda, kes Sa oled ja millisena Sa väljendud – nii valides vastutad Sa enese eest.


Marianne
20.02.2019.a

Kommentaare ei ole: