kolmapäev, 4. aprill 2018

Armastuse soojuse hoidev sülelus – Meditatiivne rännak vol 25





Iga Naise elus on olnud valusaid, kibedaid, vihaseid, jõuetuid, murdumisele lähedal olevaid, lootusetusena tunduvaid jne hetki. Sina oled Naine ja seda kõike on olnud ka Sinu elus. Sa oled tundnud end üksinda seisvana, tajudes endas nimetut kurbust, hüljatust ja eraldatust. Kuigi Sa oled teadnud, et kuulud kuhugi ja oled osa, siis tegelikkuses ei ole osanud Sa seda näha ega tunda. Sa oled seisnud silmad suletuna, olles justkui seljakeeranud ja hoiad käsi iseenda kaitseks enda ümber. Sinus on naisena elamise valud ja tunded. Vahel tundsid, et oled üksi igas oma hetkes, sest arvasid, et mitte keegi ei ole varem nii tundnud ega sellist elu kogenud. Tundsid, et oled üksi oma raskuse ja koormaga. Sinu elus oli koht, kus oli nii nagu oli. Sulle anti võimalus elada läbi üks tunne, et siis astuda edasi, kuid millegipärast Sa ei osanud seda või ei olnud Sinus jõudu, et uskuda ja näha, et teistmoodi on ka võimalik. Sa jäid oma tundega üksi. Sa ei leidnud abi. Sa tuhmusid ja keerasid selja.

Valu rebestas Sinu keha ja muserdas hinge - see ei olnud see, millest Sina unistasid. Sa ei tahtnud sellist kogemust ja sulgesid tunde endasse, kuigi soovisid seda kogu hingest kustutada. Kui kõik muu liikus, siis sellest hoidsid Sa kinni, see tunne oli energia, mida kandsid hirmununa endas ja andsid hoiatusena edasi. See oli Sinu Naisena elamise kogemus, läbi kõige selle, mis sellega kaasnes – läbi punase vere pisarate, puhastudes, elu andes ja armastades.

Sa oled habras, õrn ja haavatav. Kõik, mis Sinuga on toimunud ja juhtunud, on olnud, millegipärast ja millegi jaoks, mitte üks hetk pole olnud asjata ega liigne. Naisena elades ei ole mitte üks osa Sinust ega väljendus Sinus kole, inetu, vale, karistus. Sina oled sügavaimast armastusest sündinud eluandev Ime. Kui Sa lubad endal olla ja võtad end vastu just sellisena nagu Sina seda oled, siis asetub kõik oma kohale. Sa oled särav täht, sest Sinu sees põlev valgus jagab armastuse soojust ja valgust. Enne olid Sa oma tule peitnud, sest häbenesid, varjasid, kaitsesid end, kuid nüüd seisad Sa iseendana – Naisena, kes Sa tegelikult oled.

Sa seisad pimeduses, Sinu ümber on ääretus ja avarus. Sina oled kui valgust jagav täht taevalael. Sa usaldad oma käed enda ümbert lahti lasta. Sa tunned end paremast käest hoituna ja näed, kuidas Sinu kõrval süttib valgus – see on Sinu ema, kes hoiab Sinu käest. Sa tunnetad teid ühendavat sidet ja seotust ning näed teie vahelist energia voogu. Sa näed ema taga järgmist valgust süttimas – see on Sinu vanaema. Sa tunnetad, kuidas läbi ema voolab Sinuni vanaema armastuse soojus. Sa tunned teie vahelist sidet ja seotust. Nüüd näed, kuidas vanaema taga süttib järgmine valgus ja Sa tead, et see on Sinu vaarema. Sa tunned, kuidas Sa oled temaga ühendatud ja tajud Sinuni jõudva vaarema armastuse soojust. Järgemööda süttivad valgused, uued tähed taevalael – need on Sinu esiemad, kellega Sa oled läbi sideme ühendatud ja seotud. Valguses seisavad Sinu esiemad kui kuldsed, valgust jagava keti, lülid. Sa tunned end vasakust käest hoituna, ka seal süttib valgus ja Sa tajud ühendust. Mõistad, et oled ühe suure ringi üks lüli. Oled osa ringist, kuhu kuuluvad nii Sinule eelnenud, kui järgnevad Naised ja te kõik ühe ketina ringiks ühendatud.

Selles sidemes voolab Naiste jõud ja vägi. See on esiemade kuldne kett, kus iga lüli seisab ühendatuna omal kohal, saades energia eelnevast ja andes järgnevale. See on elav Naisliin, kus voolab Naisenergia. Iga selle ringi lüli on Naine, Ema, Kuninganna. See on armastuse soojuse hoidev sülelus, mis voolab Sinus ja Sina lubad ta läbi enda edasi, andes tema sisse oma osa. Sa võtad oma saatuse vastu hinnaga, miks ta maksis Sulle, sest see on selline nagu Sina ise oled elanud ja valinud. Sa annad edasi parima, mis võimalik ja saadad armastuse soojuse leebe süleluse hoidma ja valgust näitama.

Sa ei kanna koormat, kui ahelaid, sest jõud voolab seal, kus on mõistmine. Koorem hajub, kui lubad selle liikuma, mõistad, et see oli kogemus, üks hetk, millele järgnes uus, mitte midagi ei jää seisma, kui lubad sel minna. Läbi keti voolava energia jõuab Sinuni esiemade toetus ja selles lahustab Sinu valu. Sinus on soov kinkida, anda edasi usku ja teadmist, et uuel lülil läheb paremini. Sina jagad toetust ja rõõmu, kui on kurbust ja pisaraid, siis oled lohutuses hell ja leebe. Sina jagad edasi armastuse, helguse, kerguse ja naeru hetki, mis on olnud valgusena nii Sinu kui iga Sinu esiema elus. Iga selline hetk on kullatera, mis valgustab ja jagab armastust, läbi eelneva ja järgneva, igale lülile, hoides sideme elusa ja tugevana, et ring ei katkeks ja Naised elaksid iseendana.


Marianne
04.04.2018.a



Kommentaare ei ole: