esmaspäev, 3. aprill 2017

UNISTUSI UNISTADES ja SOOVE SOOVIDES




Unistades loome fantaasiaid. Me soovime soove ja püüame kujundada tulevikku. Luua oma reaalsusesse uut ning paremat Mina ja Elu. Soovime küllust hinge ja igapäevaellu. Kasutame sõnu, kive ja maagiat. Loome rituaale ja järgime praktikaid. Kuulame loenguid ja õpetussõnu. Kasutame ühte ja teist, otsime seda, mis töötaks. Küsime maagilist viibet, mis täidaks me soovid ja viiks ellu julgemadki unistused.

Püüame, oi kui tõsiselt püüame seda, mille eesmärgiks oleme seadnud. Eestlase kombel unistuste nimel tõsiselt tööd tehes. Ja mõnikord tulemused tulevad. Ja mõnikord tulemusi ei tule. Tihti jõuab me ellu, aga see, millest mõelda ei tihanud ja unistada ei julgenud, mida vaid natuke piilusime, millest tasakesi sosistasime.

Kui Sa täna vaatad aasta või aastate taha ja meenutad oma soove ja unelmaid, siis mitmed Sa endale püüdnud oled? Kui mitmed on saamata jäänud? Kas aastate tagune oleks Sinu tänane valik? Kas Sa tundsid oma unistuse ära kui ta Sinuni jõudis? Või oli Sul juba uus ja vana ei olnud enam soovitu? Kui Sa oma unistuse kinni püüdsid, kas ta oli, siis see, mida ettekujutasid?

Me ellu jõuab see, mis tulema peab.
Me ellu jääb see, mis seal olema peab.
Me elust kaob see, mis minema peab.

Tegelikult soovime ju endale rahu ja hubasust, tervist ja mõnusat kulgemist, armastust ja energia voolamist. Kuidas see, siis olla? Olles Sina ise. Tehes valikuid iseendale. Kujundades elu iseendale. Kuulates iseenda soove ja unistusi. Järgides iseenda teed. Jäädes iseendaks. Armastades ja tunnustades iseennast. Tundes, et oled väärt saamaks kõike ja enamgi veel. Saamaks seda, mida just Sinule vaja.

Soovin Sulle soovide täitumise hetki, kus tunned, et nüüd on ta kohal, nüüd on ta siin – Minus ja Minu Elus – minu täitunud soov ja unistus. Sel hetkel, lase tast lahti ja anna ta vabaks, sest teda kramplikult kinni hoides kaob ime. Hoia seda hetke iseendas. Hoia seda tunnet, et just Sina oled Võlur, kes täidab ise oma soovid ja unistused.

Marianne

03.04.2017.a

Kommentaare ei ole: