pühapäev, 2. aprill 2017

MEDITATSIOON VOL 6, Öö tähistaeva all, vastus Sinu küsimusele.



Otsi endale mugav asend. Lõdvesta oma keha. Lase argimõtetel minna. Ole kohal siin ja praegu. Hinga 3x korda sügavalt sisse ja välja ( 5). Hinga rahulikult, aeglasemalt, sügavamalt (20).

Sa kõnnid nüüd mööda rada (2). See rada lookleb männikus (3). Teeraja kõrval kasvavad nii sirged mastimännid kui ka jändrikumad puud (3). Sa tunned kui vabastav on hingata (3) kui sügavad on hingetõmbed (5) ja kui kosutav see on (5). Sinu jalge all on pehme ja vetruv samblane pinnas (5). Sa kõnnid kergelt mööda rada edasi (5).

Puudevahelt hakkab paistma sinine meri (5), kutsuv ja sillerdav loojuva päikese kullas (5) ja juba Sa jõuadki randa (5). Sinu ees on liivane rand (5), taamal laiskade lainetega loksuv meri (5) ja peakohal laiumas taevas (10). Rannal põleb lõke (3). Sa astud lõkke juurde (2) ja istud ta äärde (5).

Sa vaatad lõkketuld (3). Sa jälgid, kuidas leegid taeva poole püüdlevad (3) lennutades sinna sädemeid (5), mida tasane tuulehoog kõrgemale tõstab (5). Sa vaatad lõkkesse ja mõtled küsimusele, mis Sinu sees on (10). Sa räägid lõkkele, mida Sa enda seest otsid (10). Küsid küsimuse, millele Sa veel vastust leidnud ei ole (10). Sisemas Sa tead ja tunned, et see vastus on Sinu sees olemas (25).

Sa tõstad pilgu tulelt ja näed, et lõkke ääres on okstest tehtud ase (5). Sa mine ja heida sinna pikali (5). Otsi endale mugav asend (5) ja seejärel vaata taevasse (5). Taevas on süttinud tuhanded tähed (5) moodustades, taevasele ekraanile raami (5). Sellel ekraanil näidatakse Sulle, Sinu elu üht olulist hetke (10). Sa olid selle hetke unustanud (5) või Sa ei mõistnud tema olulisust tänasele päevale (10). Sa vaatad seda hetke (5) elades, selle uuesti läbi (25). Tunne ja hetk, mis on taevasel ekraanil on all Sinu sees (10) ja nüüd saad Sa aru (10) ja mõistad (15) Nüüd tead Sa vastust oma küsimusele (30).

Sinus on rahu ja mõistmine (10). Sa lased end meremuusikal hällitada (7), tuulel hellitada (7), puuokste pehmus ja lõhn lasevad Sul olla hetkes (7), olla kohal (7), olla iseendas (20). Sa tunned, kuidas Sinus on usk, et saadud vastus aitab Sind edasi (10). Sa tunned, kuidas Sinus on tärganud uus lootus (10). Sa tunned, kuidas Sinus on kasvanud armastus iseenda ja kogu maailma vastu (25).

Sa oled täna oma Rännaku teinud. Hinga 3x sügavalt sisse ja välja (5) Hinga rahulikult. Kujutle oma varvastest ja kandadest väljuvaid kuldseid juuri. Need juured ulatuvad otse maa keskmesse. Sa oled ühendatud ja maandatud Sa oled siin ruumis tagasi.

Liiguta tasakesi oma sõrmi ja varbaid, tunneta oma keha. Tule tasakesi siia tagasi. Kui valmis oled tee silmad lahti. Tere tulemast tagasi.

PS sulgudes on pausi pikkus aeglaselt loetuna.

Marianne


02.04.2017.a

Kommentaare ei ole: