pühapäev, 19. veebruar 2017

LOOMINE/ KUHU KUULUB SU SÜDA


Kuidas leida üles see, mis on Sinu Hääl? Kuidas keskenduda endale? Tihti otsime me iseennast vaadates teisi. Me vaatame, mis teistel on ja endal ei ole. Mida teised oskavad ja ise ei oska? Mida teised endale lubada saavad ja ise ei saa? Teisi jälgides me kiidame, tunnustame, vastandume, kaitseme, kadestame, kardame, matkime, soovime osa saada jne. Me ei leia iseenast, sest kaob selgus - me oleme teistesse sulandunud.
Kustuta segajad või lülita nad mõneks ajaks välja. Sea piirid iseenda ja teiste vahele. Leia tegevus, mille käigus suudad iseendale keskenduda. Tegevus, mida tehes märkad segavaid mõtteid ja suudad tähelepanu taas ja taas endasse tuua. Kuula ja vaata ennast.
Ühel hetkel, kui oled mõtted vabaks lasknud ja lihtsalt oled, saabub vaikus. See võib algul hirmutav tunduda. On tühjus, kus ei ole justkui mitte midagi. Kuid selles tühjuses just kõik ongi. Saabub selginemine ja Sa saad vastuse oma küsimusele. Võib olla mitte väga selge ja konkreetsena vaid vihjena. Seejärel tunneta, kuidas see Sind kõnetab ja puudutab. Milline on selle tähendus Sinu jaoks? Kuhu see kuulub? Mida saad Sina sellega teha? Milliseid keeli see Sinus helisema pani? Kas saadud vastus puudutab Sinu südant?
Kuhu kuulub Su süda seal on Sinu koht. Seal, kus Su süda on rahul ja rõõmus, kus hing laulab ja energia voolab – seal on koht, kus Sa olema peaksid.

Marianne

19.02.2017.a

Kommentaare ei ole: