teisipäev, 10. september 2024

Olulisuse järjekord

 


Inimest saadavad õpetused – Tee teisele seda, mida ja kuidas Sa soovid, et Sinule tehtaks! - Tee teisele head, siis see tuleb ringiga tagasi!

See tee on uskumuse loomine – ole ja anna teisele, siis teine teeb Sinule ja Sinu jaoks. See on enese sisse puuduse loomine ja enese pettmine - ole teise vastu enesele vajamineval moel, siis on teine Sinu jaoks samal moel olemas. Alles peale teist saab enesele vajamineva.

Teine inimene on oluline – kui on võimalik, siis toeta teda - kui oled valmis, siis ole tema jaoks olemas – kui on vaja, siis ära mine mööda - kuid ära tee seda enese arvelt ega lootuses vastu saada.

Enne andmist ja olemas olemist kaalu endas ja enese jaoks – kui see tegu on kergus ja loob mõlemas enamat, siis tee teoks sel moel, et see toetab mõlemat – on mõlema jaoks õige. Seejärel lase lool minna – see ei olnud kohustama sundiv ega siduv – see oli ühe teekäija toetus teisele ja ühe teelise kohal olemine teise jaoks.

Tegelikkuses ära Sina ise loo enese sisse puudust - ole ise enese vastu kõik see, mil moel ja kuidas on Sinu jaoks oluline, vajalik ja õige - Sinust endast piisab - teine on illusioon ja vahel ka boonus.


Marianne

10.09.2024.a

Kommentaare ei ole: