kolmapäev, 13. veebruar 2019

Valikud ja variandid – paralleelsed Maailmad, milles Sa elad





Sinu keha tundub olevat ühes Maailmas ja ühes ajas. Sa astud ja oled siin, selles ajas, hetk hetke järel edasi punktist A punkti B, ühest algusest ühte lõppu, kuid selles ajas, aga teistes ruumides paralleelselt oled kui filmis ja käid läbi teisi teid teisel moel – need kõik oled Sina astudes valikute ristteedel teistele radadele.

Sa ei oska oma keha liigutada erinevate ruumide vahel ning liikuda ajas edasi või tagasi, kuid ometi on Sinu elus olemas miljonid võimalused, muutused ja nö juhused, mida pole justkui olemas – ruumidel on kokkupuutepunktid - Sina oled siin ja olles selles Maailmas sulad Sa vahel ühte oma teis(t)e reaalsus(t)ega. Sa ütled, näed, teed või tead siin midagi sellist, mis ei kõla siinsega kokku, kuid teises ruumis on see õige, sest just seal see sündis. Sinu füüsiline keha on siin, aga Sina olid hetkeks teises reaalsuses ja elasid sealses hetkes – tõmbasid teise ruumi siia Maailma. Sa arvasid, et kordasid ammust mälestust või eksisid mõtetes, kuid tegelikult Sa olid ja oled kogu aeg uues sündivas hetkes uuena, lihtsalt Sina oled ühel ajal erinevates ruumides, kui omaette Maailmades olemas, kuid füüsiline keha on Sul siin, sest siin on Sul ülesanne käia oma teel edasi. Sinu füüsiline keha on pidepunkt, mis hoiab Sind selles ajas ja Maailmas.

Argipäevas elades Sa ei oska vaadata oma erinevaid lugusid ühel ajal, seista justkui ekraanide ees, aga siis Sa näeksid, kui palju võimalikke variante Sa ühel hetkel elades tegelikult läbi käid. Siin selles ajas ja Maailmas oled Sa käega katsutav ja füüsiline, siin oled Sa võimeline kogema valu ja erinevaid tundeid, siin tajud Sa värve ja siin Sa vaheldud – siin tunned ja koged füüsiliselt kõike seda, mida paralleelsustes ei ole võimalik teha.

Kui Sul siin Maailmas jäi mõni tee või suhe pooleli, siis teistes ruumides lähevad need edasi erinevatel teedel kõik võimalikel variantidel – valikud on reaalsused, pöörangupunktid, mida Sina endale valid. Sa võid valida uuesti ja võid valida ka teise ruumi, kus pooleli jäänud lugu läks kogu aeg edasi, et jätkata teda sealt, kuhu ta jõudnud on. See ongi see, miks Sulle öeldakse, et KÕIK ON VÕIMALIK!

Sind hoiab paigal see, et Sa tahad omada, kinnihoida, kindlust, kontrolli, füüsilist reaalsust ja tundeid, mis värvivad ning muudavad. Kuid tegelikult oma teadlikkuses Sa näed oma valikute radu justkui ekraanidelt ja nähtu järgi valid Sa selle tee, kus Sa saad kogeda just seda, mida vajad/ tahad kogeda – valid selle, mis viib Sind parimal võimalikul moel edasi.

Iga valik on omamoodi raske või siis kerge, see oleneb Sinu vaatenurgast, kuid tõeliselt raske on lahti lasta OMA tunnetest, siinse elu kannatustest, valust, rõõmust, joovastusest jne – kõige sellest, mis märgib füüsilist reaalsust. Kuid, kuidas oleks olla kerge, lubada kõigel minna, tulla ja olla ning libiseda ühest ruumist teise ruumi, mängida erinevates ruumides ja valida erinevate iseenda lugude vahel?


Marianne

13.02.2019.a

Kommentaare ei ole: