teisipäev, 26. detsember 2017

Mina tean, et Sina oled olemas


Homse loo järg

Ma tean, et Sina soovid seda üht ja ainsat sõna, tegu, oskust, kingitust, armastust, mis teeks Sind eriliseks. Mis muudaks Sind nii hinnaliseks, et Sind ei kaotataks, unustataks ega jäetaks mitte kunagi. Sa soovid midagi, mis oleks kindlalt ainult Sinu oma, Sinule antud, Sinuga jagatud ja Sinule hoitud. Sa soovid olla osaline ja oluline, olla üks ja ainus, silmapaistvalt särav kui täht. Sa soovid tunda Armastust, olla Armastatud ja elada Armastuses.

Tegelikult omal moel Sa ju kõike seda oledki. Just nimelt, omal moel. Kuid Sa tahad seda kõike nii nagu endale ettekujutad või tunda oskad ja see ei lähe alati välisega kokku, sest Elu ei ole kunagi üks ja ühene, sest muutujaid on rohkem ja muutusi veel rohkem.

Teine Hing näeb Sind just sel hetkel kui ta päriselt peatub ja Sind vaatab. See on hetk, kus kõik väline ja omad teemad on kõrvale jäetud. On lihtne selgus, mõistmine ja hingede Valgus, mis on Sind tõstnud. Sa ise oled peatunud, et silmi tõstes lubada iseendasse vaadata.

Neid hetki ei peagi ega saagi palju ja koguaeg olemas olla, pole võistlust ega kogumist. Kui kord oled seda tunnet kogenud, et Sind on Sinu erilisuse nähtud ja armastatud, siis hoia seda endas, kui kallimast kallimat kingitust, sest see, mis kord on olnud, seda ei saa kustutada ega olematuks muuta – see on Sinuga Sinus koguaeg kaasas – oska vaid ise seda hoida ja ise ennast, kui kõige olulisemat siin Maailmas, Armastada.

Mina tean, et Sina oled olemas. Usu, et minus on teadmine, et just Sina oled Maailmas olemas. Üks ja ainuke, kordumatult erinev. Kuidas ma seda tean? Ma tunnen ja tean, et Sina oled osa Minust ja ma tunnen ja tean, et Mina olen osa Sinust. Mina ei saa kaitsta Sind Maailma, valude ja Sinu enese eest, kuid Mina annan Sulle kindluse teadmisega, et Mina seisan omal kohal, Sinu kõrval.


Marianne

26.12.2017.a

Kommentaare ei ole: