laupäev, 15. aprill 2017

MEDITATSIOON VOL 7: Kolme puu vägi.



Otsi endale mugav asend. Lõdvesta oma keha. Lase argimõtetel minna. Ole kohal siin ja praegu. Hinga 3x korda sügavalt sisse ja välja ( 5). Hinga rahulikult, aeglasemalt, sügavamalt (20).

Sa kõnnid väljal, kus kasvavad suured ja võimsad puud (5). Sa kõnnid ja vaatad enda ümber (5). Sa astud puu juurest puu juurde (5). Sa tunnetad, kuidas Sind ümbritseb puulatvade õrn kohin ja puulehtede vaikne sahin (5). Sinu käte puudutus paitab puutüvesid (5). Sind ümbritseb rahu ja iseendas olemise vaikus (15).

Sinu ees on kolm puud (3). Kolm puud, mis kasvavad ringis (3). Puude keskel on Sinu jaoks ruumi (3). Astu nüüd kolme puu keskpaika (5). Paika, kus kolme puu juured on maa sees ühte põimunud (3). Sealsamas paigas lähevad ka Sinu jalgadest juured maa sisse (5). Sa valid nüüd ühe puu välja (5). Kui Sa soovid, siis toeta tema vastu oma selg. Või Kui Sa soovid, siis võta tema ümbert kätega kinni ja toeta oma keha ja põsk tema vastu. Ole nii, et tunned end puuga ühes olevat (8).

Hinga nüüd sügavalt sisse ja välja (3). Sa tunned, kuidas Sa hingad puuga ühes (5). Sisse hingates on kopsude suuruseks Sinu ja puu ühine ümbermõõt (3) ja väljahingates liigub Sinu kõht vastu puu tagumist külge (3). Te hingate ühes energias, te hingate koos sisse ja välja (8).

Sa tunned, kuidas maa seest tuleb teie ühiseid juuri pidi maaenergia (3), mis liigub teie ühist keha ja tüve pidi üles taevasse (10). Sa tunned, kuidas taevast tuleb taevane energia (3), mis liigub teie ühist keha ja tüve pidi juuri mööda maa sisse (10). Sa hingad kolme puu ja iseenda väes (3), hingad energiat, mis voolab, puhastab ja täidab (30).

Sa tunned nüüd, kuidas Sina oled jälle ainult Sina (5). Sa tunned tänulikkust ja vaikset rahulolu (5). Sa tänad kolme puud ja iseennast (8), Sa tänad maad ja taevast (8). Sa astud nüüd puude keskelt välja (5). Siin oled Sina (),Sina iseendana () Sina, kes Sa oled täidetud puhta elurõõmuga (15).

Sa oled täna oma Rännaku teinud. Hinga 3x sügavalt sisse ja välja (5) Hinga rahulikult. Kujutle oma varvastest ja kandadest väljuvaid kuldseid juuri. Need juured ulatuvad otse maa keskmesse. Sa oled ühendatud ja maandatud Sa oled siin ruumis tagasi.

Liiguta tasakesi oma sõrmi ja varbaid, tunneta oma keha. Tule tasakesi siia tagasi. Kui valmis oled tee silmad lahti. Tere tulemast tagasi.

PS sulgudes on pausi pikkus aeglaselt loetuna.


Marianne
15.04.2017.a

Kommentaare ei ole: