kolmapäev, 26. aprill 2017

Elu Südamelöögid



Vaadates südamemonitori, siis sellel näitab südametööd üles ja alla liikuv joon. Vaadates oma elu, siis sellel tähistavad kogetud tõusud ja mõõnad meie enesearengu olulisemaid punkte.

Võimas on kogeda murdepunkti järgset uue tasandi rahulolu. Valus ja väsitav on kogeda madalseisude aegset emotsioonide sügavust. Need on hetked, mis sähvatavad ja mööduvad, märgistades oma erakordsusega meie rada.

Palju raskem on hoida saavutatut ja säilitada stabiilsust. Leida iseendast see vajalik ressurss, tahe ja oskus. Nii kerge on komistada kui oled kohas, kus tundub, et justkui midagi ei sünni. Kui oled paigas. Siis tekib kiusatus otsida välist abi ja kasutada juba proovitud tehnikaid, et taas kõrgemale tõusta ja uuesti tunnetada erutust ning peadpööritavat rõõmu oma saavutuste üle.

Vana korrates liiguksid vanale teele tagasi, taastaksid ühendused ja mustrid, mis on juba selja taha jäänud. Järelikult vana enam ei kehti, sest Sa oled uues ja Sul tuleb leida uued viisid, kuidas edasi minna. Tuleb otsida iseendast ja küsida küsimusi.

Kui elu tundub olevat paigalseisus ja südamemonitor joonistab pidevat joont, siis tuleb loota, et ehk on mõni andur lihtsalt paigast liikunud. Elus oled Sa hetkel paigas, kus seisak ei ole tegelikult seisak vaid hetk puhkust Sulle, enne järgmisi tõuse ja mõõne.


Marianne

26.04.2017.a

Kommentaare ei ole: