esmaspäev, 8. märts 2021

Ise iseennast avastamas

 


Avastan Maailma. Lähen sinna, kus veel ei ole käinud. Teen seda, mida pole veel teinud. Loon seda, mida veel pole olnud. Näen seda, mida veel ei ole näinud. Kogen, et tunda seda, milles pole ja milline mina ise ei ole veel olnud. Tunnen ja tajun värve ja maitseid, kuulen helisid – elavaid, kõnetavaid - minu sees vastu helisevaid. Järgin vabaduse kutset, tunnen teed jalgade all ja tuult, mis viib edasi ning toetab astumist.

Oluline ei ole see, kuidas või kas reageerib Maailm minu sammudele. Minu enese jaoks on oluline see, kuidas mina ise kogen seda ja võtan vastu selle, mida mina teen ja kuidas ning millisena oma elu elan. Elan siin ja praegu – elan päriselt ja ehedalt!

Seal, kus ma olin, seal ma juba olin ja seal ning sellisena mind enam ei ole. Olen teel, et leida üles see, mida veel oskan, mille õpin selgeks ja kuhu välja jõuan, kui alustan. Kogen seda, mida oskan kuulda, kui jään kuulama. Seisatudes, et vaadata, näen seda, mis on olemas. Tunnetades olemist, tajun iseennast iseendas ja Maailmas. Avastades ise ennast, leian üles ja õpin tundma seda iseennast, milline mina ise olen.


Marianne

08.03.2021.a




Kommentaare ei ole: