reede, 16. aprill 2021

Tasakaalu otsides - samm

 


Mis on see, mida mina ise pean tõeliseks võiduks oma huvitavalt erinevates päevades? See on enese olemas olemine. See, et oma tunnete sügavustesse kukkudes, olen suutnud ja jaksanud teha järgmise sammu. Seda ka siis, kui valgust ei ole näinud ja mõtet, oma elule ja iseendale, ei ole leidnud.

Minus on ärganud igatsus, ennastkaitsev vajadus, soov ja tahe proovida, et kogeda, kuidas on - kui ... ja sel hetkel ma teengi oma sammu, tasakaalu otsides järgmise. Liigutamine viib tardumusest välja. Liikumine on enese energia äratamine. Olles üles ärganud, olen valmis trotsima, olema ja elama.

Elavana oma elu kogemine on ahvatlus ja karistus ühteaegu, kuid see on võimalus kogeda iseenda teed – astuda edasi ja luua iseennast olevas hetkes elavana. Igas päevas on võite ja kaotusi – uue päeva hommikul ärgates, on võimalus valida - kuidas, kuhu ja millisena oma järgmise sammu teen. Seda ellu viies – kogen elamist.


Marianne

16.04.2021.a


See lugu on uue Fb rühma „Minun toiveista, ajatuksista, unelmista on saanut totta” esimene jagatud lugu. Selle rühma loomise eesmärk on anda inimestele koht, kus jagada omi lugusid sellest, kuidas nende unistustest, mõtetest ja soovidest on saanud tõde. Koht, kus inimesed leiaksid teiste lugudest inspiratsiooni ja jõudu, et ise astuda ja oma elu teoks teha.

https://www.facebook.com/groups/minuntoiveistaajatuksistaunelmistaonsaanuttotta





Kommentaare ei ole: