laupäev, 26. oktoober 2019

Miks Sina mängid peitust sõnaga ÜKSINDA





Kui peidus, kusagil Sinu sees, on üks väike haiget saanud laps, siis kohas, kus keegi Sinule oluline on mingis seoses Sulle nähtavalt või teadaolevalt kellegagi koos, siis seal näed Sina 3 = 2 > 1 – see on Sinu järeldus, et nemad seal on kahekesi ühes, kuid Sina oled üksi. Sellel hetkel tunned Sa endas uskumust, et järelikult oled Sina üksinda.

Selles valusas uskumuses – Mina olen üksinda! - on koos kõigi Sinu aegade hirm ja meeleheide, sest üksinda olles oled Sina üksi ja eraldi, seega kõigest väljas. Suunates oma tähelepanu sõnale ÜKSINDA oled Sa haavatav, habras ja kaitsetu. Selles sõnas on kõigi Sinu aegade valu nendest hetkedest, mil Sa tundsid ennast üksinda olevat, kuid ihkasid olla koos, vahel ja sees, kuid mingil põhjusel jäid Sa kõrvale ja välja. Neil aegadel Sina ei mõistnud või ei tahtnud mõista MIKS, sest Sinu sees oli suur soov ja vajadus olla seal – teis(t)ega koos. Sina ei tahtnud olla iseendale nähtavalt eraldi. Veel suurenagi lähed Sa selles sõnas sisalduvate tunnete sisse. Sina näed tehet numbritega ja enese järeldust ning juba Sa oledki oma tunnetesoos sees.

Peatu ja vaata Miks. Sina ei peagi olema seal ega koos, sest võib-olla, et Sa tegelikult ei tahagi olla – see on vaid aegade tagune vajadus, mis sunnib Sind tahtma täita ennast, et kustutada valu enese seest. Sa usud, et koos olles on Sulle tagatud turvatunne ja kaitstus, see on kindlus, et Sina oled nii oluline, et võtta Sind ühes ja järelikult sees hoida.

Mis on see, mida Sina tegelikult tähele ei pane, siis kui pöörad pilgu üksindusele ja astud sellega koos käivate tunnete sisse. Sina ei vaata oma tegelikku põhjust, miks Sina vajad liidetavana olemist. Koos olles saad Sina oma tahtmise, sest kõik see, mis seal kahe vahel jagatakse, sellest saad Sina osa. Eraldi ja väljas olles jääd Sina sellest ilma.


Marianne

26.10.2019.a




Kommentaare ei ole: