laupäev, 9. september 2017

Tunde tundmine – miks kasvab Hirm




Tunne tuleb, on ja läheb – nii nagu merelaine – tuleb Sinu poole, ümbritseb Sind ja voolab minema - tunne läks, sest Sina ei hoidnud teda kinni.

Hirm külvab oma seemne kui tunned tunnet, mis on Sinu jaoks raske/ valus ja Sa soovid, et ei peaks seda uuesti tundma. Teisel korral kasvab hirm, sest Sa tundsid seda sama tunnet sarnases situatsioonis. Nüüd kasvab hirm energeetiliselt iga kord kui Sa tajud sarnast tundelainet tulemas. Hirm kasvab, sest iga kord on uus piir, kus hirmutunne tekib, eelmise korra piiri vari.

Hirm tunda, hoiab tunnet läbielamast ja nii, hoiad Sina ise teda kinni, sest selle asemel, et keskenduda olemisele ja tundest lahtilaskmisele, kordad Sina: Ma ei taha tunda, Ma kardan, et ma tunnen uuesti valu.

Tunne kasvab energeetiliselt, mõjutades Sinu energiaid, kuni Sa annad talle nime, siis muutub ta füüsiliseks. Füüsiline energia aktiveerub, kui Sa hakkad küsima küsimusi ja otsima vastuseid, siis on ta kohal, et Sa saaksid leida lahenduse.

Kuni Sa kasvatad hirmu, oodates valu tulevikus, elad Sa minevikus. Elades olevikus, keskendudes tundelainele, teadvustades tema minekut, lased tal olla ja annad ta vabaks. Tunne tuleb lainena, on ja läheb taas oma teed ...


Marianne

09.09.2017.a

Kommentaare ei ole: