reede, 29. september 2017

Sinu enese Hääl, süütab Valguse Sinu sees – meditatiivne rännak vol 15



Sinu ees lookleb rada. See on rada, mis kulgeb kui rohelises tunnelis, kesk kasvavat lopsakat loodust. Rohelisematest roheliste lehtede vahelt kanduvad kuldsed päikesekiired Sinu teele valgust andma. Lehtedest moodustunud seina lõpus kumab Valgus. See Valgus on nii soe ja kutsuv. Sa lähed ja astud Valgusesse.

Sa oled jõudnud salajasse aeda. Aeda, mis asub Sinu enese hinges. Selles aias kasvab puu. Puu on suur ja tugev. Tema tüvi on võimas ja sirge – sirutumas kõrgustesse. Puu laiad, lehti ning õisi täis oksad on moodustanud suure südame kujulise võra. Sa astud puu juurde ja kallistad teda. Puu toetab ja hoiab Sind.

Puuoksa küljes ripub kiik. Sa istud kiigele ja kiigud. Sa lükkad jalgadega hoogu ja naudid tunnet, kuidas Sina oled maast lahti, juuste lehvides lendamas maa ja taeva vahel. Tunneta, milline kergus ja vabadus Sinus on. Tunneta, milline lihtsalt olemas olemise rõõm Sinus kasvab. Tunneta iseennast sellel kiigel kiikudes.

Sinu puu okstel istuvad linnud ja laulavad. Linnud laulavad Sulle Sinust, Sinu hingest Sinu Hingele.
Sina kiigud ja kuulad. Sa tunned, kuidas Sinus sünnib viis, mis tõuseb otsides teed sügavusest üles poole. See on Hääl, mis sünnib Sinu sees, ja leides oma tee, voolab Sinust välja. Hääl saab sõnadega tiivad ja läheb lendu. Sa tunned, kuidas algul nii arglik hääleke kasvab suuremaks ja muutub tugevamaks. Alguses, vaid ojana nirisenud kasvab Hääl suureks jõeks, mis rajab endale voolusängi ja tulvab laia Maailma.

Mida rohkem Sa laulad, seda võimsamaks muutub Sinu Hääl. Sinu Hääl kandub, kõlab ja kajab üle maa. Sinu Hääl on avar ja soe, ta on tunnetest rikas. Sinu Hääl tõuseb ja langeb Sinu hingamise rütmis. Sinu Hing laulab, hingates sisse ja välja. Olles Hääl, oled Sa kui laine, mis kandub kõikjale Sinus ja Sa helised tervikuna. Sinu unustatud ja varjatud hingesopid avanevad ja energia pääseb liikuma. Hääl kandub igasse paika Sinu kehas. Hääle vibratsioon vabastab pinged ja salvestunud mälestused, avab suletud uksed ja valgustab peidetud nurgad.

Lauldes Sa avardud ja puhastud, sest Sina oled Muusika, Sina oled Hääl, mis laulab oma Hingelaulu Südame viisil. Lauldes oled Sa üks - iseenda, oma hinge, südame, armastuse ja Maailmaga. Sina oled heli, laul, muusika, viis ja hääl. Sina elad ja hingad. Sinu Hing hõiskab, sest Sinu südamejõega koos voolab eluenergia. Hääl Sinus süütab Valguse kõikjal Sinu sees. Valguse, mis kannab endas Elu, Armastust, Teadmisi ja Mõistmist.


Marianne

29.09.2017.a



Kommentaare ei ole: