kolmapäev, 5. juuli 2017

MEDITATSIOON VOL 11 Vee vägi




Otsi endale mugav asend. Lõdvesta oma keha. Lase argimõtetel minna. Ole kohal siin ja praegu. Hinga 3x korda sügavalt sisse ja välja ( 5). Hinga rahulikult, aeglasemalt, sügavamalt (20).

Sinu ees laiub veekogu (3). Vaata kui suur ta on (3), Vaata, milline ta on (3). Vaata, kas see on lomp (), tiigike (), järveke (9). See on Sinu pisaratest sündinud ja kasvanud veekogu (3). Tema sees on kõik Sinu poolt valatud ja valamata jäänud pisarad (3). Seal sees on Sinu õnnepisarad (), naerupisarad (), valupisarad (), vihapisarad (), jõuetusepisarad (), kadedusepisarad (), kurbusepisarad () - kõik pisarad, mis kord tunnetena Sinust voolama pääsesid (21).

Siinsamas kõrval laiub suur ookean (3). Sinu ülesanne on lasta oma pisarad vabaks (3), lasta oma silmaveel ookeani voolata (3). Vaata seda maad, mis lahutab veekogu ookeanist (3) vali mõtteis abivahend, mida Sa vajad, et kraav rajada (6). Soovitud vahend ilmub Sinu ette (3) ja nüüd saad Sa ühenduse teoks teha (18).

Sa vaatad, kuidas vesi pääseb voolama (3), algul tasakesi (3) ja siis üha kiiremini (3). Sinu silmavesi lendab kosest rõõmsalt lauldes ja kilgates allavoolu () pihustudes pisikesteks pisarateks, mis ühinevad ookeaniga (16).

Vaata nüüd veest jäänud lohku (3), Sinna on jäänud üksainus pisar (3), Võta ta õrnalt oma peopessa varjule (3). Kõnni nüüd koos pisaraga ookeanini (3) ja puuduta varbaga vett (3) tasakesi veeks sulandudes ühined Sa ookeaniga (9). Sinu viimane pisar jääb Sinu keskmeks (9). Nüüd oled Sa veena vees (6), Tunne kui mõnusalt voolav (), vetruv (), mullitav (), puhastav () ja värskendav Sa oled (9). Sa voolad (), voogad (), kandud () ja kannad (9). Sina koosned rakkudest (3), sinu rakud koosnevad veest (3), veel on mälu (3) vee mälu on Sinu mälestused (9). Sinus mälestuste kujul seisnud energia pääseb voolama () ja Sa puhastud (21).

Sinu kõrvale ujuvad delfiinid (3), Nad räägivad Sinuga lauldes (3) ja Sina saad neist aru (3). Sina oskad nende keelt (3) ja laulad koos nendega (9). Puuduta ja paita delfiinide siledat nahka (3), tunneta nende elujõudu ja rõõmu (9). Delfiinid ujuvad koos Sinuga (9), nad soovivad Sinuga mängida (3) delfiinid müksavad Sind oma ninadega (3) ja pilluvad Sind pallina taevapoole (3). See on nii kõditavalt naerma ajav () ja Sa puhkedki naerma (3) sillerdavalt (), luksuvalt (), lõkerdavalt (), vabastavalt (9). See on lõbusalt lustakas puhas rõõm oma olemas olemisest (30).

Kallista ja täna delfiine (9), emba ja täna ookeani (9). Tasakesi kalda poole voolates puudutad Sa sõrmega kallast (3) ja seda tehes kasvad Sa tasakesi taas iseendaks (9). Sinu viimane pisar on muutunud pärliks Sinu sees (3). Pärliks, mille sees on alles kõik olnu (3) jäänud on mälestused õrna aimdusega möödunust (3) ja tunnetest, mis enam ei vii kosena kaasa ega mata laviinina enda alla (9). Sinu sees on pärl, milles näed iseenda kasvamise teekonda (3), iseenda elu ilu (3), iseenda leebet rahu ja mõistmist (3) tänulikkust ja armastust iseenda, maailma ja ookeani vastu (30).

Sa oled täna oma Rännaku teinud. Hinga 3x sügavalt sisse ja välja (5) Hinga rahulikult. Kujutle oma varvastest ja kandadest väljuvaid kuldseid juuri. Need juured ulatuvad otse maa keskmesse. Sa oled ühendatud ja maandatud Sa oled siin ruumis tagasi.

Liiguta tasakesi oma sõrmi ja varbaid, tunneta oma keha. Tule tasakesi siia tagasi. Kui valmis oled tee silmad lahti. Tere tulemast tagasi.


Marianne

05.07.2017.a

Kommentaare ei ole: