esmaspäev, 3. juuli 2017

MEDITATSIOON VOL 10 Tule vägi




Otsi endale mugav asend. Lõdvesta oma keha. Lase argimõtetel minna. Ole kohal siin ja praegu. Hinga 3x korda sügavalt sisse ja välja ( 5). Hinga rahulikult, aeglasemalt, sügavamalt (20).

Sa istud ja Sinu ees põleb tõrvik (3). Sa vaatad tuld (7). Sule nüüd silmad () ja Sa näed tuld oma sisemuses (7). Sinu sisemine tuli kasvab aina suuremaks (7) ja nüüd oled Sina, oma tule sisemuses (10).

Sinu ees on koobas (3) astu sisse (3). See on Sinu sisemine sepikoda (9). See on koht, kus Sa sepistad oma eluenergiast sisemise energia vooluteedele ühendusi või takistusi (3). Siin valad Sa vormidesse oma tunded (), mustrid (), emotsioonid (), pinged (), uskumused (), mälestused (), valud (12). Vaata ruumis ringi (3). Seintel on riiulid, millel on erinevad sepistatud kujud (9). Need on Sinu poolt valmistatud ja sisemises tules tugevaks taotud energeetilised takistused (9). Vaata neid (3) ja vali nüüd välja need, mida Sa enam ei soovi endas kanda (7), vali need, mis on oma aja ära elanud (7), vali need, mis oled Sa teiste käest endale võtnud (7). Nüüd on Sul võimalus need tule jõul üles sulatada (3). Vaata ja vali (21).

Sa näed suurt ahju (3), mille peal podiseb katel. (3) Katlas on puhas energia (3). Võta oma väljavalitud kujud (3) ja lase nad üks haaval katlasse (3). Kujust lahti lastes lausu: „Ma tänan Sind! Mina olen oma õppetunni õppinud. Nüüd annan Su vabaks, et Sa saaksid uuesti voolata. Austuse ja armastusega.” (33)

Sa vaatad, kuidas kujud sulanduvad (7). Energia on oma olemuselt alati puhas (). Sinu sõna andis talle nime (7), millega ta Sinu sees voolas (7). Siin tule kohal, puhta energiaga ühinedes (), saab ta oma puhtuse tagasi (14). Ära sulavad vaid need kujud (), mille õpetunni Sa oled ära õppinud (7). Teised lähevad riiulitele tagasi (7), nad on väiksemad kui varem (7). Vaata oma väljavalituid ja tagasi tulnud kujusid (9). Vaata ja mõtle (3), kas Sa oled valmis neist lahti laskma (7), oled Sa mõistnud nende osa Sinu elus (14). Kui oled ja soovid uuesti proovida (), siis mine ja lase nad katlasse (7). Sul on võimalus alati tagasi tulla (), endasse vaadata ja proovida (), ka see on õppimine (21).

Vaata, eemal ühel laual (3) on uued vormid (3). Sa saad valada endale uued energia ühendused (3), uued sillad (3). Mine ja vali endale sobivad (), vajalikud (), meeldivad() välja (9). Nüüd võta nad kaasa ja mine katla juurde tagasi (9). Katla kõrval on kulp (), sellega tõsta katla seest puhast energiat vormidesse (9). Energia taheneb (3) ja nüüd saad Sa oma tulesõrmega kirjutada igale uuele kujule nime (7). Nime, mille Sa annad, seda energiat sellest ühendusest voolab (21).

Tahenenud ja nime saanud kujud sulanduvad Sinu sisse (9). Sinu sisemine energia saab nüüd vabalt voolata (9). Sinu sisemine tuli hakkab kahanema (3) ja nüüd on ta jälle Sinu sees (3). Sa tead, et Sinu sees on võimas tuli (3), mis on võimeline puhastama Sinu sisemist energiat (3). Nüüd Sa tead, kuidas seda teha ja soovi korral saad Sa alati tagasi tulla (21)

Sa oled täna oma Rännaku teinud. Hinga 3x sügavalt sisse ja välja (5) Hinga rahulikult. Kujutle oma varvastest ja kandadest väljuvaid kuldseid juuri. Need juured ulatuvad otse maa keskmesse. Sa oled ühendatud ja maandatud Sa oled siin ruumis tagasi.

Liiguta tasakesi oma sõrmi ja varbaid, tunneta oma keha. Tule tasakesi siia tagasi. Kui valmis oled tee silmad lahti. Tere tulemast tagasi.


Marianne

03.07.2017.a

Kommentaare ei ole: