neljapäev, 8. juuni 2017

Perekonna ja suguvõsa süsteemi korrastumine - Miks tekivad peres tülid ja arusaamatused kui üks selle liige kõnnib eneseleidmise teel?



Sa käid oma teed, kuid millegi pärast puudutavad Sinu sammud ka Sinuga lähedalt seotud inimesi perekonnas ja suguvõsas. Mõnikord võivad puudutused olla kerged, kuid vahel päris tõsised. Kui seotud inimesed ei süvene iseendasse vaid näevad nö oma saatuse taga, kellegi karvast kätt, hakkavad nad süüdlast otsima. Kui ta on leitud, proovitakse teda, sõnade ja tegudega mõjutades, oma teed mööda käimist lõpetama, kui see ei aita võidakse otsida kaitset välistelt jõududelt, lubades neil sekkuda, et lõpetada oma pere või suguvõsa süsteemi korrastumine. Kuid mitte keegi ei saa pakkuda kaitset inimesele tema enda eest.

Meie suguvõsa süsteemid on vanad ja nende ajaloos on juhtunud igasugu erinevaid asju ja nii nagu tänapäeva arvutid teostavad süsteemide korrastust, teevad seda ka suguvõsa süsteemid. Korrastamise eesmärk on energia vaba liikumine ja selle nimel tuleb suguvõsa liikmetel teha tööd, sest see parandab ka nende endi elu kvaliteeti ja lubab neil iseenda valitud rajal käia.

Sa oled hakanud tegelema iseendaga, otsid vastuseid küsimustele ja soovid oma elu muuta. Selle protsessi käigus Sinu energiad muutuvad, Sa vabaned tasapisi vanast ja lood koha uuele. Perekonna või suguvõsa süsteem, mis oli lahendatud teemaga seotud, saab jõudu juurde ja soovib end veel rohkem korrastada. Selleks suunab ta ka teisi, Sinuga seotud, süsteemi liikmeid liikuma, et nende abil veel suuremaid muudatusi luua. Kui, siis suunatav ei astu oma samme, vaid püsib jonnakalt paigal, tulevad tema teele väljakutsed. Algul on need väikesed, kuid eirates, kasvavad vihjed üsna suurteks nii, et päris keeruline on neist mööduda ja nad võivad viia isegi selleni, et oma elus püsimise nimel, peab suunatav hakkama muutuma.

Võib juhtuda, et lahenduse leidnud pool lükkab liikuma energia, mis annab teistele süsteemiliikmetele jõudu oma sammude astumiseks ja nii võib osalistele tunduda, et vau kui lahe, ma suudan ja saan ning tunnen end viimase peal olevat. Kuid siis, välise mõju lõppeb ja liikmed peavad ikkagi ise oma teed kõndima hakkama.

See kõik võib tekitada muutumatus liikmes viha muutja vastu, sest ta seostab just teda, iseendaga juhtunu taga. Kuid muutv pool ei ole süüdi, see on muutumatu poole tegemata töö tulemus. Tema valik, astuda või jätta astumata oma sammud, on see, mille tagajärgi ta tunda saab.

Suguvõsa ja perekonna süsteemid jäävad alati otsima iseenda korrastamise võimalusi läbi oma elavate liikmete. Sinu enda ja süsteemi energia teavad Sinu võimeid ja potentsiaali, Sinu teele tulevad ülesanded, mis on just Sinule jõukohased ja koos oma suguvõsa eelnenud liikmete heasoovlikul ning armastaval toel oled Sa võimeline oma teed kõndima, iseenda, eelnenud ja järeltulevate põlvede hüveks.

Kõik algab esimesest sammust, usalda see astuda.


Marianne

08.06.2017.a

Kommentaare ei ole: