pühapäev, 12. märts 2017

MEDITATSIOON VOL 5 Kolme targa kingitused.



Otsi endale mugav asend. Lõdvesta oma keha. Lase argimõtetel minna. Ole kohal siin ja praegu. Hinga 3x korda sügavalt sisse ja välja ( 5). Hinga rahulikult, aeglasemalt, sügavamalt (20).

Sa kõnnid mööda rada (5). See rada lookleb ühe mäe külge mööda, juhatades Sind mäe tippu (5). Sa astud ja oled põnevil sellest, mis Sind raja lõpus ees ootab (5). Veel on viimased puud varjuks (3). Sa möödud neist ja Sulle avaneb vaade Maailmale (5). Avarus, üleval kirkad tähed, all orud, metsad, sädelevad jõed ja järved (10).

Mäetipp särab tähtede valguses (5). Kõik, mida Su silmad haaravad on hõbedaga kaetud (5). Siruta oma käed välja ja vaata kui hõbedaselt nad kumavad (5). Vaata oma säravat rüüd (5). Tunneta, kuidas selle hõbedane helk, Sinu sisemuse särama lööb (10).

Mäe tipus on troon ja sellel asub lapsehäll (). Tõuse nüüd mööda astmeid üles poole (3). Hällis lamab vastsündinu (). Laps, kes naeratab Sulle vastu (). Sinu silmad kinnituvad tema omadesse (5). Sa tunnetad teid ühendavat sidet (5). Astu ta juurde, siruta käed ja võta ta õrnalt sülle (5). Tunneta tema südametukseid enda südametuksete vastas (5). Tunneta tema usaldavust ja armastust (5). Laps täis elu (5). See laps Su süles, oled Sina ise (15).

Sa näed, kuidas kolm tähte taevavõlvilt alla laskuvad (5). Maad puudutades, muutuvad nad kolmeks meheks (5). Need on kolm tarka, kes tulid vastsündinule kingitusi tooma (10).

Esimene tark kummardab ja ulatab Sulle kolm kirjarulli (3). Võta need kingid tänades vastu (). Neis kolmes rullis on kirjas Sinu kolm väepaika selles Maailmas. Ava kirjarullid ja loe, mis neisse kirjapandud on ja jäta see meelde (20).

Järgmisena kummardab teine tark ja ulatab Sulle oma kolm kirjarulli (3). Võta ka need kingid tänades vastu (). Neis kolmes rullis on kirjas Sinu kolm säravaimat omadust selles Maailmas. Ava need rullid ja loe, mis sinna kirjutatud on ja jäta see meelde (20).

Nüüd kummardab kolmas tark ja ulatab Sulle oma kolm kirjarulli (3). Võta ka need kingid tänades vastu (). Neis kolmes rullis on kirjas Sinu kolm oluliseimat oskust selles Maailmas. Ava ka need rullid ja loe, mis sinna kirjapandud on ja jäta see meelde (20).

Nüüd annavad kolm tarka Sulle ja lapsele oma õnnistuse (10). Täna neid (5) Ja vaata seejärel, kuidas targad tähtedena taas taevasse tõusevad (10).

Aseta nüüd laps hälli tagasi (5). Hälli kõrval lauakesel on kolm ehitud kastikest (). Üks väepaikadele, teine säravaimatele omadustele ja kolmas oluliseimatele oskustele (). Aseta rullid kastikestesse ja sulge kaaned (5).

Võib juhtuda, et Sa esimesel korral ei näinud rullidesse kirjapandud teksti, siis tea, et see on seal ikkagi kirjas (). Kõik 9 rulli on täidetud (). Lase mõtted vabaks ja lihtsalt ole endas (5). Kuula ja tunneta (10) .Võib juhtuda, et Sa oled iseennast iseendasse nii hästi ärapeitnud, et täna ei leia Sa kõiki sõnu või ei tunne neid ära, sest ei oska neid veel enda omadeks pidada (5). Lase sel olla täna nii nagu on. Sul on alati võimalus uuesti rännakule minna (). Mil iganes Sa soovid, saad Sa taas kastikesed avada ja kirjapandut uuesti lugeda (20).

Kallista nüüd last ja anna talle musi (5). Laps jääb rõõmsalt oma hälli, iseenda varbaid ja sõrmi uurima (5).
Astu nüüd mööda rada mäest alla (5). Rada lookleb puude vahel ja jõuab järve äärde (5). Veepiiril asub üks kivi (3). Astu sellele kivile ja tunneta tema soojust oma jalataldade all (5). Vaata üles taevasse (5) Siruta oma käed, peopesad koos tähtede poole (5). Sealsamas näed Sa üht langevat tähte (5). See täht langeb Sinu pihku (5). Just täna on antud Sulle võimalus soovida (3). Soovida üks soov (2), Südamesoov (5). Lausu see soov tähele (10). Sel samal hetkel kui Sa soovid hajub täht tähetolmuna (5). Sinu soovi on kuuldud (10).

Istu nüüd kivile (), libista jalad vette ja joonista oma varvastega hõbedases vees mustreid (10). Taevas särvad kolm tähetarka (3). Säravad Sulle meeldetuletuseks (5). Ole iseendas, Maailmaga ühes, tähistaeva all (20).

Sa oled täna oma Rännaku teinud. Hinga 3x sügavalt sisse ja välja (5) Hinga rahulikult. Kujutle oma varvastest ja kandadest väljuvaid kuldseid juuri. Need juured ulatuvad otse maa keskmesse. Sa oled ühendatud ja maandatud Sa oled siin ruumis tagasi.

Liiguta tasakesi oma sõrmi ja varbaid, tunneta oma keha. Tule tasakesi siia tagasi. Kui valmis oled tee silmad lahti. Tere tulemast tagasi.

PS sulgudes on pausi pikkus aeglaselt loetuna.

Marianne

12.03.2017.a

Kommentaare ei ole: