reede, 24. veebruar 2017

MEDITATSIOON VOL 2 Naine Naisena Oma Elus



Otsi endale mugav asend. Lõdvesta oma keha. Lase argimõtetel minna. Ole kohal siin ja praegu. Hinga 3x korda sügavalt sisse ja välja ( 5). Hinga rahulikult, aeglasemalt, sügavamalt (20).
Sinu ees lookleb rada (2). Kus kohal ta asub (2). Milline see rada on (2). Millised puud või põõsad raja kõrval kasvavad (2), Millised värve Sinu ümber leidub (2), Milliseid hääli Sa kuuled (2), Millised lõhnad õhus hõljuvad (2). Astu mööda seda rada (10).
Sa jõuad lagendikule. Vaatle teda (2). Milline see lagendik on(2). Kas ta on avar või kitsas (2). On ta suur või väike (5). Lagendikul põleb lõke,sädemeid lennutava leegiga (5). Vaata kui kutsuvalt ta Sind ootab (2) kui soe ja ere on ta leek (2) Istu ta juurde ja vaata tuld (20).
Mõtle oma igapäeva elule, iseendale (10) Mõtle, milline Sa oled () Naine, Naisena Oma Elus (20). Millised tunded Sinus tekivad (30). Mõtle, mida Sa ei soovi enam endaga kaasas kanda. Mõtle, milline Sa ei soovi enam olla (20) Ütle need tunded, mõtted sõnadena lõkkesse. Anna ära kõik see, millest soovid vabaneda. Kõik see, mis takistab Sinul olla see Naine, kes Sa soovid olla. Anna kõik see puhastumiseks lõkke valgusesse (30)
Täna Tuld (). Tõuse lõkke äärest. Sa näed uut rada. See viib veekoguni (5). Ka see on jõgi, järv, allikas, meri või midagi muud (2). Sinul on Sinu oma veekogu (10). Vaata kui kutsuv on ta veepind (3). Jäta kaldale oma riided ja astu julgelt vette (5). Tunneta kui pehme, voolav ja hellitav see on (15), Tõsta vett oma kõhule, rindadele, näole (15) Lasku vette. Hõlju ja tunneta, kuidas vesi Sind kannab (15), Kui soovid uju, sukeldu, helju (4) kuulata ennast ja tee just nii nagu Sina soovid. Vesi puhastab Sind (20).
Täna Vett(). Tõuse ja astu veest välja. Siruta ja vaatle end päikesekullas (5), Sa oled kirkalt särav (5), Sa oled nõtke ja voolav (5). Kaldaliival on uued riided. Pane need selga (10). Riided peegeldavad muutust Sinus. Sa justkui heljud uuena uutes riietes (5). Jalad vaevu puudutavad maad (5). Naudi oma uut olemus ja välimust, Tantsi õrnas suvetuules ja päikesepaistes (15) Sa oled Naine, just selline nagu unistustes soovinud oled (20)
Su jalge ees lookleb uus rada. Astu enesekindlalt ja julgelt mööda rada. Sa jõuad ukseni, ava uks ja astu sellest välja. Sa oled täna oma Rännaku teinud. Hinga 3x sügavalt sisse ja välja (5) Hinga rahulikult. Kujutle oma varvastest ja kandadest väljuvaid kuldseid juuri. Need juured ulatuvad otse maa keskmesse. Sa oled ühendatud ja maandatud. Sa oled siin ruumis tagasi.
Liiguta tasakesi oma sõrmi ja varbaid, tunneta oma keha. Tule tasakesi siia tagasi. Kui valmis oled tee silmad lahti. Tere tulemast tagasi.

PS sulgudes on pausi pikkus aeglaselt loetuna.

Marianne 24.02.2017.a

Kommentaare ei ole: